Mindenmás

Ilyen nincs: karambolozott a béketelepi tűzhöz rohanó tűzoltóautó (frissítve)

Egészen szürreális, ami az utóbbi napokban történik Szegeden, csak kedden és szerdán legalább egy tucat tűzesethez voltak kénytelenek kivonulni a Csongrád-Csanád megyei tűzoltók. Csütörtök délelőtt egy béketelepi szanitergyárban szabadultak el a lángok, a baj pedig nem járt egyedül:

az egyik, a tűz megfékezésére igyekvő tűzoltóautó karambolozott 10 óra előtt a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében, a másik résztvevő egy Suzuki Swift volt.

A Szeged365 olvasóitól kapott információk és fotók után a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitánysághoz fordultunk, Szabó Szilvia szóvivőtől azt tudtuk meg, hogy anyagi káros a baleset, tehát emberi sérülés nem történt. Úgy értesültünk, az érintett tűzoltóautó a hódmezővásárhelyi laktanyából sietett a béketelepi tűzesethez.

FRISSÍTVE (10:46): RENGETEG A TÖRMELÉK A RÓKUSIN

Nem hivatalos információink szerint a Suzuki sofőrje hibázhatott, kirántotta az autót a tűzoltókocsi elé. A szakaszon kint van Sóti Gellért kollégánk is, aki arról számolt be, hogy rengeteg a törmelék a Rókusi körúton, a Tesco felől egy sávon halad a forgalom.

Gellért fotói:

Cikkünk a ma délelőtti tűzről, rengeteg olvasói fotóval és videóval:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Köszönjük a fotókat Zsófinak és Daninak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb