Mindenmás

Újabb tűzesetek pusztítanak: Ásotthalom környékén és Szegeden a Vadaspark lakóparknál csaptak fel a lángok

“Valószínűleg tűz van a Vadaspark lakópark mellett, a sínek környékén” – írta meg számunkra szerda kora este Olvasónk, Réka. Az esetre rákérdeztünk a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál, amelyről egyelőre nem kaptunk hivatalos információt, de tűzoltósági forrásaink sajnos beszámoltak egy másik tűzről: Ásotthalom környékén, egy erdősávban csaptak fel a lángok, oda úton vannak az egységek.

“Füst látszódott, elég vastagon a szabadkai úti vasúti átjáróból arra nézve, ahol elágazik a sín Pest felé és a másik irányba. Füstszag érződött előtte már percekig a Szabó József utcában (közeli, sínekkel párhuzamos utca). Én (is) hívtam a segélyhívót, elvileg volt még egy hívás a Teve utcából. És ment is a tűzoltóautó néhány percre rá, jött velem szemben, abba az irányba. A hangok alapján viszont lehet, hogy további kocsik is érkeztek” – számolt be a Vadaspark lakópark melletti vélhetően újabb tűzesetről Réka.

Amint további információink lesznek az esetről cikkünket frissítjük. Az viszont biztos, hogy Ásotthalom környékén tűz ütött ki egy erdősávban, ahová az egységek már úton vannak.

SZEGED365 EXKLUZÍV FOTÓRIPORT: ÍGY OLTOTTÁK KEDDEN A FELSŐ-TISZA PARTON FELLÁNGOLT TÜZET

Kedden délután három óra körül ütött ki tűz a Felső Tisza-parton Szegeden, a Pick Arénánál. Az erdős terület aljnövényzete égett és több tűzoltóegység is a helyszínre vonult. Mint ma Seller Andrástól megtudtuk, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársai, mint önkéntes tűzoltók is besegítettek az oltásban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb