Mindenmás

Betörték a szegedi FIDESZ iroda kirakatát, újra felcsaptak a lángok a PICK Arénánál – egy sűrű éjszaka margójára (frissítve)

Csütörtökre virradó éjszaka sem unatkoztak a szegedi rendőrök, tűzoltók, mentősök, akiknek ezúttal is köszönjük a derekas helytállást. Folyamatosan záporoznak felénk az olvasói tudósítások, érkezzen egy összefoglaló az utóbbi pár óra katasztrófavédelmi, rendőrségi eseteiről, van miről mesélnünk:

  • hármas karambol és óriási torlódás van az M5-ösön, Kecskemétnél,
  • valaki betörte a Victor Hugo utcai Fidesz-székház kirakatát,
  • és újra kigyulladt a száraz fű a Felső-Tisza parton, akárcsak kedden délután.

RONGÁLÁS A FIDESZ-IRODÁNÁL

“A Fidesz-székház előtt helyszínelnek a rendőrök” – írta Laci nevű olvasónk reggel 7 előtt pár perccel, úgy tudjuk, valaki bedobta a Victor Hugo utcai iroda kirakatát.

“Valaki vagy nagyon erős volt, vagy nagyon szoci, vagy nagyon katás”

– üzente Tamás, aki szerint egy tégla landolhatott az iroda kirakatán keresztül. Úgy tudjuk, senki sem tartózkodott bent, sérült nincs, a helyszínelés jelenleg is tart.

FRISSÍTVE: BETÖRÉS ÉS GYÚJTOGATÁS IS TÖRTÉNT

Újabb információk érkeztek az ügyben, ezek alapján úgy tudjuk,

  • reggel 5 környékén valaki bedobta a Fidesz-iroda központi kirakatüvegét,
  • az elkövető ezt követően bement az épületbe,
  • odabent pedig gyújtogatni (!) kezdett.

A rendőrök villámgyorsan a helyszínre értek, az elkövetőt úgy tudjuk, elfogták.

ÉJFÉL UTÁN ISMÉT TŰZ ÜTÖTT KI A FELSŐ-TISZA PARTON

Akárcsak kedd délután 3 körül, most is a PICK Aréna közelében csaptak fel a lángok, a tűzhöz éjfél után riasztották a szegedi tűzoltókat. A lángokat sikerült megfékezni, a sors ismételte önmagát.

Korábbi cikkeink, a korábbi tűzesetről:

TÖMEGKARAMBOL ÉS ÓRIÁSI SOR AZ M5-ÖSÖN

“Jó reggelt, az M5-ös autópálya 97-es kilométerénél több autó karambolozott, körülbelül nyolc kilométeres a torlódás” – írta Péter 5:50-kor, aki a fővárosból tartott akkor Szeged felé. Mint hozzátette, elég csúnya baleset történt. Rákérdeztünk az illetékeseknél, Kecskemét térségében történt a baleset, amelynek során hét autó ütközött. A pályazárat azóta már feloldották, a forgalom a belső sávon araszolva megindult.

Amire viszont készülj lelkileg, ha éppen hazafelé tartasz: a torlódás továbbra is több km-es.

Pro tipp, Karesz nevű olvasónktól: aki teheti a 91-es Kecskemét-Baja csomópontnál az 5-ös főút felé kerüljön, ezt követően pedig Kiskunfélegyházánál lehet visszajutni a pályára.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb