Szegedi ArcokVideo365

Fast ‘n Furious, trolival, Szegeden: olvasónk elé kirántva, index nélkül tolta végig a Szillérit az egyik sofőr (videóval)

Tombol a hőség, csökken a koncentráció, a balesetek meg csak úgy repkednek egymás után a Napfény Városában. A cikkünkben szereplő videónak szerencsére nem lett rossz vége, azonban így is beszédes:

  • az olvasónk által rögzített felvételen az egyik trolisofőr előbb lazán kirántja a közel 20 tonnás Ikarus-Skoda TR187.2 típusú buszt az autós elé,
  • majd index használata nélkül megy a Fecske utcától egészen a Csillag térig.

Az utóbbit – a felvételt elnézve – a megállóból történő kikanyarodáskor és a körforgalom elhagyásakor kellett volna használnia. Mielőtt még valaki elkezdene rajta pörögni: nem, nem a BMW szállítja be az indexlámpákat a trolibuszt gyártó vállalatnak.

Íme a “produkció”, a Szeged365 YouTube csatornán:

…és a Szeged365 TikTokon:

@szeged365

Fast ‘n Furious, trolival, Szegeden: index nélkül tolta végig a Szillérit az egyik sofőr

♬ eredeti hang – Szeged365

Cikkünk célja egy valami volt: felhívni a szegedi autósok, sofőrök, trolivezetők figyelmét arra, hogy a rekkenő hőség sem mentség arra, hogy betartsuk a közlekedési normákat, sőt, ilyenkor kétszer úgy kell figyelni, mint az év más részében. Mivel nem szeretnénk kiszúrni a felvételen látható járat vezetőjével, kitakartuk a járatszámot és a videón eredetileg kivehető dátumot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb