Mindenmás

Napi pakk: 38 fokkal és Körös-Toroki Napokkal száguld be a hétvége Szegedre

Ma igazán tikkasztó hőség vár ránk Szegeden, akár 38 fokig is felmelegedhet a levegő a hét utolsó munkanapján. Ha már ma szeretnéd kiengedni a fáradt gőzt, Csongrádon már javában tart a Körös-Toroki Napok, ami a Covid miatti kényszerpihenőjéből most tért vissza két év után. Keverd meg a kávéd, kend meg a pirítóst, mi pedig hozzuk is a legfontosabb napindító infókat!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Krisztina, Afrodité, Ábel, Oszvald, Izolda és Mária nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 96 éve, 1926-ban Harry Houdini előadta legnagyobb mutatványát, 91 percet töltött víz alatt egy lezárt tartályban, majd kiszabadult.
  • 92 éve, 1930-ban megszületett Neil Armstrong amerikai űrhajós, az első ember, aki a Holdra lépett.
  • Ma 43 éves Majka műsorvezető, dalszövegíró, rapper.

TOVÁBB FOKOZÓDIK A HŐSÉG, VISSZATÉR A 38 FOK SZEGEDRE

Tovább fokozódik a hőség: pénteken derült, napos, csapadékmentes időben lesz részünk Szegeden. Igazi strandidővel zárjuk a munkahetet, és várhatóan a szombatunk is hasonló lehet. A csúcshőmérséklet 33 és 38 fok között alakul Szegeden.

FOLYTATÓDNAK A KÖRÖS-TOROKI NAPOK

A koronavírus-járvány miatt két évre kispadra került a Körös-Toroki Napok is, viszont idén már zöld utat kapott a három napos fesztivál, ami csütörtökön, azaz holnap startol Csongrádon. A programturizmus.hu szerint a Körös-Toroki Napok egy generációkat átívelő, színes fesztivál, ahol a családok is megtalálják a számukra megfelelő időtöltést.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb