Mindenmás

Ahogy Máté Krisztina mondaná: Viszlát! Búcsút inthetünk a hőségnek Szegeden

40 fok közeli kánikula helyett a 30 lesz a sláger a jövő héten, vagyis úgy fest, hosszú hetek tombolása után egy kicsit alább hagy a hőség Szegeden és környékén. Az Országos Meteorológiai Szolgálat citromra váltotta a narancssárga riasztást, sőt, hétfőn még záporok, zivatarok is előfordulhatnak.

Sing Hallelujah, Szeged!

Az Időkép prognózisa a jövő hét első felére:

  • Hétfőn a napos időszakok mellett eleinte a Dunántúlon alakulhat ki eső, zápor, délnyugaton helyenként zivatar, délután pedig főként a Tiszántúlon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok. Élénk, helyenként erős marad az északi-északkeleti szél. Hajnalban 13-20 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig 25 és 33 fok között alakul.
  • Kedden sok napsütésre van kilátás, keleten, délkeleten lesz több gomolyfelhő az égen, itt helyenként zápor, zivatar is előfordulhat. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 26 és 32 fok közé melegszik a levegő.
  • Szerdán és csütörtökön napos-gomolyfelhős időben lesz részünk. Szerdán csak néhol fordulhat elő jelentéktelen zápor, csütörtökön a Dunától keletre alakulhatnak ki elszórt záporok, zivatarok. Marad a szeles idő, délutánonként 25-31 fokot mérhetünk.

Szóval, kedves (?) hőség, mi most Máté Krisztinásan azt mondanánk, hogy

…viszlát!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb