Mindenmás

A mentősök után az állatmentőket is bepanaszolták, mert több mint húsz percen keresztül ettek, miközben még a telefonjaikat is nyomkodták

Agyunk elszáll: a mentősök mellett most panaszt tettek az újpesti Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat Újpest munkatársaival szemben is, mert azok több mint húsz percen keresztül ettek egy döneresnél, miközben még a telefonjaikat is nyomkodták.

A bejelentő így fogalmazott: “felháborítónak tartom, hogy Magyarországon percenként történik állatkínzás, és a két kolléga simán jóízűen lakmározik ahelyett, hogy az autóban ennék meg.”

ÖNKÉNTES ALAPON ÉS TÉRÍTÉS NÉLKÜL VÉGZIK EL A FELADATOT

A válaszban az őrszolgálat vezetője jelezte: kollégái önkéntes alapon és térítés nélkül végzik az állementést, és „az éhségük előtt” egy magatehetetlen, nagytestű kutyát mentettek, és vittek kórházba. Hozzátette: az ilyen vizsgálatok több óráig is eltartanak, ezalatt támadt az a „furcsa” ötletük, hogy megvacsoráznak, ha már 24 órás ügyeletben vannak. “Kérem gyenge magyarázkodásomat fogadja el, és kérem ne kelljen kerékbe kötnöm a srácokat” – zárta levelét.

Tavaly áprilisban keltett nagy felháborodást egy hasonló eset:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb