Blog

Indul a Szeged365 benzin(kút)figyelő: segítsünk egymásnak a bajban!

Kemény idők járnak: egyre több szegedi kúton üti fel a fejét az üzemanyag-hiány, a Shell kutakat zár be, a MOL és a Lukoil szigorít, a 480 Ft-os ársapka eltörlése pedig minden egyes Kormányinfó alkalmával Damoklész kardjaként lebeg a fejünk felett. Nincs más hátra, mint összefogni a bajban és segíteni egymásnak – indul a Szeged365 benzinfigyelő!

Szerda reggel körbejárjuk a szegedi kutakat és érkezünk az első Szeged365-ös összesítéssel, közben pedig Tőletek, a virtuális családtagjainktól is azt kérjük, írjátok meg, melyik szegedi kúton mi a helyzet:

  • milyen üzemanyagból lehet az adott helyen tankolni,
  • miből van hiány,
  • és azt, hogy mindezt mikor (nap, óra, perc) láttátok.

A cikkünk megjelenésével egy időben kiteszünk egy-egy posztot a Szeged365 CarLife és a Szeged365 Társalgó csoportjainkba, azok legtetejére rögzítve, hogy mindenki számára rögtön elérhető legyen, amikor megérkezik hozzánk. Arra kérünk Benneteket, a posztok alá, kommentben írjátok meg a tapasztalataitokat. Ha informálódni érkeztek a csoportjainkba, javasoljuk, hogy a kommentek rendezését állítsátok “legutóbbiak” módra, hogy mindig a legfrissebb, leginkább aktuális helyzetjelentéseket láthassátok. A két csoportot itt találjátok:

Csatlakozzatok, kommenteljétek be (fotóval vagy csak simán, szövegesen) hogy mit láttatok, tapasztaltatok vagy csak ugorjatok be tankolás előtt megnézni, hogy merre érdemes elindulni, megkímélve magatokat a felesleges köröktől.

Köszönjük, hogy segíthetünk egymásnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb