Kikapcs

Szeptemberben újra a finom nedűkről szól majd minden: új helyszínnel, csilingelő üvegpoharakkal robbant a Bortér Szegeden

Két év kihagyás után újra lesz Bortér Szegeden, a 10. őszi bormustra idén is a Dóm téren kap helyet. A szeptember 14-én kezdődő fesztivál új helyszínnel is bővül, mint kiderült, 2022-ben már az Aradi vértanúk terét is szeretnék belakni.

A szervezők eddig nem sok infót csepegtettek a szeptemberben kezdődő rendezvényről, viszont azt már tudni lehet, hogy:

  • 14-től 18-ig fog tartani,
  • a Dóm tér mellett az Aradi vértanúk tere is megtelik élettel,
  • idén ismét csak üvegpohárból lehet majd borozni,
  • és készpénzmentes lesz az esemény, vagyis csak bankkártyával, illetve Festipay kártyával lehet majd fizetni.

A rendezvény hivatalos oldalán azt írják, hogy több újdonsággal is készülnek a 10. Bortérre. Az egyik, hogy bővül a fesztivál kiterjedése, hiszen a tervek szerint belakják majd az Aradi vértanúk terét is a Dóm tér mellett. Itt akár egy pohár kézműves sör elfogyasztása mellett is lehet majd beszélgetni, a nyüzsgéstől kicsit távolabb.

CSAKIS ÜVEGPOHÁRBÓL LEHET MAJD BORT KORTYOLGATNI

Három évvel ezelőtt vezették be kísérletképp az üvegpoharat a Dóm téri rendezvényen. A műanyagot nem csak ideiglenesen száműzték, ugyanis idén is csak szépen csilingelő üvegpohárból lehet majd bort kóstolni. A korábbiaknak megfelelően lesz Szeged címeres visszaváltható és Bortér emblémás, hazavihető nagy pohár is. Újdonság az is, hogy csakis készpénzmentesen, azaz Festipay kártyával, illetve bankkártyával lehet majd fizetni, melyek alól kivételt képeznek a kézműves standok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb