Mindenmás

Rendőrautók karamboloztak az M5-ösön, összesen nyolc kocsi tört össze, több sérült is van (videóval)

Három rendőrségi gurgon karambolozott egymással péntek délután 3 után az M5-ösön Lajosmizsénél, Szegedről Budapest irányába menet. Az esetről egy videó is felkerült a TikTokra, közben több autós Facebook csoportban is körbefutott az információ, miszerint a balesetező rendőrök Kossuth téren fél 6-kor kezdődő fakivágás elleni tüntetésre igyekeztek, hogy biztosítsák azt. A szakaszon egymás után több baleset is történt, egyes források 8, míg mások 9 összetört járműről számoltak be (ezek közül 3 volt rendőrségi).

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Az LMP szervezett pénteken délután fél hattól tüntetést a Kossuth térre, miután a kormány úgy döntött, hogy felülírva az erdő- és természetvédelmi törvényt, a jövőben könnyebben lehet természetvédelmi területen tarvágást végezni, de általánosságban is felpuhította a fakitermelésre vonatkozó szabályokat. Ide igyekezett állítólag az a három, információink szerint Szegedről induló rendőrségi jármű, amelyik balesetet szenvedett.

Úgy tudjuk, hárman könnyebben sérültek meg a balesetben.

A balesetről készült TikTok videó:

NÉGY BALESET EGYMÁS UTÁN, 8-9 ÖSSZETÖRT AUTÓ, TÖBB SÉRÜLT

A baleset Lajosmizsénél történt, a Budapest felé tartó oldalon, ahol sövényvágás miatt lezárták a szélső sávot. A kocsisor alaposan feltorlódott,

  • először négyen ütköztek,
  • elindult a helyszínelés,
  • kicsivel odébb bekövetkezett még egy baleset,
  • pár perccel később egy harmadik,
  • majd 10-15 kilométerrel arrébb egy negyedik.

Nyolc-kilenc autó tört össze együttesen, egyes forrásaink három, míg mások négy sérültről tudnak. A rendőrök könnyebben sérültek, azonban a karambol-sorozatnak súlyosabb sérültje is volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb