Mindenmás

Napi pakk: záporokkal tarkított napunk lehet, tovább dübörög az úszó EB, ahol Pádár Nikolett két számban is indul ma

Kellemes, napos idővel indul a hétvége Szegeden, időnként záporokkal tarkítva, tehát van egy kis esély a felfrissülésre. Tovább dübörög az úszó EB, ahol Pádár Nikolett két számban is indul: ma reggel 9-től a női 200 m gyors előfutamában, majd 10:09-től a női 4×100 m gyors előfutamán ugrik a medencébe. Nyújtózz egy nagyot, és kezdd a napot a Szeged365-tel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Ipoly, Belinda, Elena, Emőd, Enid, Gerda, Gertrúd, Ibolya, Ince és János nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Balkezesek nemzetközi Napja. 
  • 123 éve született Alfred Hitchcock angol filmrendező, a feszültségkeltés, a borzongatás mestere. (Madarak, Psycho).
  • 25 éve indult útjára Amerikában Trey Parker és Matt Stone kultikus rajzfilmsorozata, a South Park.

HIDEGÖRVÉNY JÖN SZEGEDRE, ZIVATAROKAT ÉS CSAPADÉKOT IS HOZHAT A HÉTVÉGE

Az időjárásunkat alakító hidegörvény még mindig a Kárpát-medence közelében található, hatására mérsékelten meleg idő várható helyenként záporokkal, zivatarokkal. Lényegében szombaton az erőteljes gomolyfelhőképződés mellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra is készülhetünk Szegeden. Zápor, zivatar elsősorban a középső tájakon, délen és délnyugaton alakulhat ki, tehát van egy kis esély a felfrissülésre. Az északias szél mérsékelt, élénk lesz, de időnként erős széllökésekre is számíthatunk. Napközben 26-32 fok közötti maximumok várhatók.

TOVÁBB DÜBÖRÖG AZ ÚSZÓ EB: PÁDÁR NIKINEK SZOMBATON IS SZURKOLHATUNK

Csütörtökön kezdődött az úszó Európa-bajnokság, ahol három szegedi sportoló is indult. A római kontinensviadalon augusztus 11-től Pádár Nikolett képviseli városunkat és hazánkat a medencés számokban, augusztus 18-tól pedig Olasz Anna és Vas Luca a nyílt vízi megmérettetéseken. Pádár Nikolett szombat reggel 9-től a női 200 m gyors előfutamában, majd 10:09-től a női 4×100 m gyors előfutamán ugrik a medencébe.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb