Mindenmás

Napi pakk: 30 fok és záporok is tarkíthatják a napot Szegeden, ma döntőzik Rómában Pádár Nikolett

Érkezik a kedvenc vasárnap reggelünk, kávét a kézbe, hozzuk mellé a Szeged 365 napi pakkot! Ma is folytatódik a kellemes, de azért felhős időjárás városunkban. Marad a 30 fok és egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. A mai nap fénypontja minden bizonnyal az lesz, amikor a szegedi büszkeség Pádár Nikolett vízbe ugrik, és döntőzik 200 méteren Rómában.

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Marcell, Bere, Celesztina, Marsall, Menta, Menyhért, Misa és Tanázia nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek és születésnaposok vasárnapra:

  • ma van a Barlangászok világnapja. Ezen a napon hunyt el balesetben Marcell Loubens barlangász. Emlékére e napon tartják világnapjukat a barlangok kedvelői,
  • 96 éve született René Goscinny francia képregényíró és humorista, aki az Asterix és Lucky Luke figurákat alkotta,
  • 77 éve Steve Martin amerikai színész, író (A három amigó, Örömapa, Roxanne),
  • 56 éve pedig Halle Berry amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő (A kardhal, A Flinstone család).

KELLEMES, 30 FOK KÖRÜLI HŐMÉRSÉKLET VÁR MA BENNÜNKET SZEGEDEN

Úgy néz ki, egy pár napig erejéig elhagy minket a kánikula és a 40 fok, ugyanis ma is kellemes, 30 fok körüli időjárás várható. Azzal a különbséggel, hogy már csapadék is előfordulhat Szegeden.

PÁDÁR NIKOLETT MA IS VÍZBE UGRIK

Ma is javában zajlik az Európa-bajnokság, a kontinenstornán pedig a szegedi büszkeség, Pádár Nikolett méretteti meg magát ismét. Ezúttal a 200 méter gyorson lesz döntő, így van kiért szurkolni ezen a napon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb