Mindenmás

Tűrhetetlen a bámészkodók viselkedése – nagyon kiakadtak a katasztrófaturistákra a mentősök

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy kedden az egyik Balaton-parti strandon egy 50 év körüli férfit húztak ki a vízből a fürdőzők. Mint írják, a Mentésirányítás nagy erőket riasztott a helyszínre. A mentőegységek és a légimentők perceken belül elkezdték az emelt szintű ellátást, ekkor a férfi már nem lélegzett, majd megjelentek a katasztrófaturisták és még videófelvételeket is készítettek.

Az is kiderült, hogy a férfi életéért több mint másfél órán át küzdöttek. A szakemberek takarókkal, fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni a betegellátást, de a katasztrófaturisták teljes érzéketlenségükről tettek tanúbizonyságot. Videóra vették, fényképezték a mentést, volt, aki gyermekével karján nézte végig a férfi életéért vívott ádáz küzdelmet.

TŰRHETETLEN A BÁMÉSZKODÓK VISELKEDÉSE

A mentők mindent elkövettek, de a férfi életét a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában. Mindez a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amihez hasonlót több mint 30 éves pályafutása alatt még nem tapasztalt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb