Mindenmás

“Ha elmész fizetés nélkül, rendőrt hívunk!” – rendszerleállás volt az egyik szegedi kútnál, kalandosan alakult ma a tankolás

Rögtön az elején szeretném tisztázni, tudom mennyire nehéz lehet most a kutakon is a dolgozóknak: hetente változó szabályok, érthetően folyamatosan kérdező tankolók (mi), és egyre morcosabb légkör. Az elmúlt napokban többen jeleztétek nekünk: valahol a benzin minősége volt szerintetek kifogásolható, valahol a személyzet volt udvariatlan, megint máshol vagy a hatósági árasból, vagy egyáltalán nem lehetett üzemanyagot tankolni. Most mi is belefutottunk pár nem túl kellemes esetbe, és össze is gyűjtöttük ezeket nektek. Egyenlőre konkrét nevek nélkül írjuk le az üzeneteiteket, mivel nem célunk a lejáratás, de úgy érezzük Ti is több tapasztalatot szerezhettetek az elmúlt időszakban amivel tudjuk egymást segíteni.

Judit pár hete jelezte nekünk, hogy a tengerpartról hazaérkezve nagyon kellemetlen csalódás volt neki, hogy egy Shell kútnál rendszerleállást tapasztalt. Pedig Horvátországban igaz átszámítva 580Ft-ért, de zökkenőmentesen tudott tankolni, míg a határ innenső oldalán az első tankolásakor leállt a rendszer és nem engedték tankolni, ráadásul kicsit udvariatlanul is közölték ezt vele.

Két hete írtuk meg, hogy a Makkosházi krt-nál a MOL kúton hétvégén nem lehetett tankolni, és olvasónk ama kérdésére, hogy akkor vajon mikor lehet majd, a hölgyek kedvesen és elnézést kérve csak annyit mondtak: halvány lila fogalmuk sincs. A másik kútnál (vele szemben) értelemszerűen igen nagy sor alakult ki, de ott 3 tankon kívül az összes állomás működött és kedvesek is voltak az ott dolgozók, külön egy kolléga terelte is a forgalmat, a lehető leggyorsabb kiszolgálás érdekében. A cikket és a képeket itt tudod megnézni újra:

Ma éppen Szegeden egy másik furcsa eset történt, ahol ugyancsak leállt a rendszer. (Erről egyébként meg is kérdeztük a Shell Magyarország Kft-t, amint visszaírnak a hibák okáról, azonnal megírjuk nektek). A rendszer le tud állni, ezzel nem is volt olyan nagy baja kollégánknak sem, de amikor negyed óra várakozás után jelezte, hogy este visszajön kifizetni, de most időpontra kell odaérnie, és szerinte másnak is, akkor elég kurta választ kapott: “Ha elmész fizetés nélkül, rendőrt hívunk!”

Szerintünk a legfontosabb: Szeged maradjon meg a vidám és vendégszerető polgárok városa a benzinkutakon is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb