Mindenmás

Felhős ég, eső, 25 fok – ez vár ránk hétfőn Szegeden

Mintha az időjárás az elmúlt napokban szeretné bepótolni minden pótolnivalóját: tegnap és ma is rengeteg eső esett. Az esőfelhők még hétfőn is kicsavarják magukat Szeged felett, záporokra és viharokra is számíthatunk. Szerencsére holnap is marad a kellemes 17-25 fok a Napfény Városában.

Döntően erősen felhős vagy borult lesz az ég, de kisebb szakadozások előfordulhatnak. Szórványosan valószínű eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. A zivatarokat elsősorban intenzív csapadéktevékenység kísérheti. A hőmérséklet hajnalban 13, 19 fok között valószínű – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

KICSIT FELLÉLEGEZHET AZ ORSZÁG A HATALMAS KÁNIKULA UTÁN

Az elmúlt hetek embert próbáló forrósága és szárazsága most egy kis időre elvonul, hétfőn is élvezhetjük a frissítő esőt. A legmagasabb hőmérséklet országszerte 20 és 32 fok között alakul, a csapadékosabb tájakon mérhetjük az alacsonyabb maximumokat, északkeleten lehet a legmelegebb. 

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

KELLEMES 25 FOKKAL INDULHAT A HÉT

Átmeneti vékonyodások, felszakadozások mellett nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Több helyen várható eső, zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül, időnként megerősödik. Zivatarok térségében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19, 27 fok között várható, de északkeleten 28, 32 fokot is mérhetnek – tudósított az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb