Mindenmás

Kisbusz balesetezett az M5-ösön (frissítve)

Szombat délelőtt, valamivel fél 11 előtt történt a baleset a pálya főváros felé vezető oldalán – a mentés idejére az utat lezárták. A kisbuszt az autópálya 98-as kilométere közelében érte a baleset.

A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók megkezdték a mentést, melybe később kecskeméti kollégáik is bekapcsolódtak. A balesethez a tűzoltók mellett több mentő, illetve mentőhelikopter is érkezett. Komoly probléma, hogy az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, mivel a pálya Szeged felé vezető oldalán, a belső sávba is törmelék került a balesetet követően, ezért ott félpályán halad a forgalom. A másik oldalon az utat a mentés idejére lezárták – tudta meg a Szeged365 Katasztrófavédelemtől.

FRISSÍTVE:

Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek abban a balesetben, amely szombat délelőtt történt Városföld közelében. A kisbusz többször is a szalagkorlátnak csapódott. A rendőrök a forgalmat Kiskunfélegyháza felé, az 5-ös főútra terelik – tudta meg a Szeged365 az MTI közleményéből.

Borítóképünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb