Kikapcs

Szeged365 fotóriport: lepörgött a SZIN harmadik napja is

Nem csillapodott a bulihangulat a SZIN-en az előző napokhoz képest – pénteken is rengetegen látogattak ki az újszegedi partfürdőre. Csinos csajok, helyes srácok, pazar hangulat és jobbnál jobb előadók – valahogy így nézett ki a fesztivál harmadik napja.

A tegnapi napon sem volt hiány minőségi előadókból, a főszerep ezúttal inkább a hazai zenészeknek jutott: a Borsodi Nagyszínpadon például volt Punnany Massif koncert, őket a Follow The Flow követte, az estét pedig a német Alle Farben zárta. Jelen volt az X-Faktor legutóbbi győztese, Alee is, de szintén az említett műsorból jól ismert Paulina és Opitz Barbi is felléptek tegnap a nyár utolsó igazi nagy fesztiválján. A pénteki napra stábunk is ellátogatott és egy játékkal is készültek a fesztiválozóknak: különböző nyelvtőröket kellett kimondaniuk a bulizó fiataloknak.

Hihetetlen, de ma már az utolsó nap következik, a felhozatal azonban egyre csak erősödik. A két legjobban várt előadó kétség nélkül Majka és Jason Derulo lesz, előbbi 20:30-tól, utóbbi 22:30-tól kezd a Nagyszínpadon. A szenzációs hangulat garantált, hiszen az összes napijegy elkelt az utolsó napra, ami azt jelenti, hogy több mint 20 ezren fognak tombolni a Tisza partján.

Ám először jöjjenek a tegnap esti képek:

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb