Szegedi Arcok

A nap legromantikusabb sztorija: hőlégballonon adtak össze egy szegedi párt

1500 méteres magasságban kötött házasságot a szegedi Krupiczer Kata és Csorba József – számolt be róla a feol.hu. A lap cikke szerint a pár osztozik az ejtőernyőzés iránt érzett szenvedélyben. Mint kiderült, Kata rendezvényszervező és ma már formaugró ejtőernyős, József viszont hosszú évtizedek óta tandempilóta, célbaugró ejtőernyős és oktató is. Ennek köszönhetik az ismeretségüket is.

A lap szerint hamar megérezték, hogy több van köztük oktató-tanítvány kapcsolatnál, és egyiküktől sem állt távol egy különleges esküvő, ahol a számukra megszokott kedves környezetben mehet végbe az intim ceremónia és csak azok vannak ott, akik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy széppé és emlékezetessé tegyék a különleges pillanatot.

OLYAN ESKÜVŐ LETT, AMI CSAK AZ ÖVÉK

“Arra törekedtünk, hogy olyan esküvőnk legyen, ami csak a miénk és csak értünk történik” – fogalmazott a férj, aki azt is elmondta, fent a magasban, a hőlégballonban olyan csend és nyugalom uralkodik, ami egy repülőgépes ugrásnál soha sincs. József azt is hozzátette, hogy a hőlégballonból ugrani különleges élmény, a legtöbb ejtőernyős számára bakancslistás. Így volt ezzel Kata is. A levegőben tartott ceremónia különlegességét csak fokozta az igen kimondása utáni közös ugrás: egymás kezét fogva rugaszkodtak neki.

Forrás: feol.hu, 24.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb