Mindenmás

Négy halott, nyolc sérült – brutális baleset történt, amikor egy BMW a Répce folyóba csapódott

Négy halottja és nyolc sérültje van annak a balesetnek, melyben csütörtök reggel egy BMW csapódott a Répce folyóba Kapuvárnál, tudtuk meg a 112press.hu tudósításából.

A RÉPCE HÍDJÁNAK KORLÁTJA HIÁNYZOTT, AHOL A JÁRMŰ A FOLYÓBA CSAPÓDOTT

Mint írták, a bolgár rendszámú BMW az osztrák határ felé tartott és már csak néhány kilométerre voltak feltehető úti céljuktól, amikor a jármű letért az útról pont egy olyan helyen, ahol a Répce hídjának korlátja hiányzott. A portál információi szerint  az autóban senki nem használta a biztonsági övét. A pályaelhagyáskor a BMW még a levegőben a tetejére fordult, így csapódott a folyóba.

A BALESETET A JÁRMŰ TÚLTERHELTSÉGE OKOZHATTA

A 112Press értesülése szerint azok szenvedtek könnyű sérülést a balesetben, akik a csomagtartóban nyomorogtak. A vízből ők tudtak először kimenekülni. Egy embert a mentők újra tudtak éleszteni, ő valószínűleg fulladás miatt került a klinikai halál állapotába. A balesetet a jármű túlterhelése okozhatta, a sofőr valószínűleg későn észlelte a jobbra ívelő kanyart. Normál esetben még korrigálhatott volna, de a több száz kiló túlsúllyal robogó autót már nem tudta elkerülni.

A BMW-ben szír és tunéziai utasok ültek, valamennyien illegális bevándorlók voltak, az elhunytak között van a járművet vezető embercsempész is.

Forrás: 112press.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: พรมรถ
'Fel a tetejéhez' gomb