Sport

Komoly pofonok várhatóak Szegedtől egy köpésre: profi ökölvívóeseményt rendeznek Hódmezővásárhelyen

A Kiliti-Promotions székesfehérvári ökölvívó csapat ezúttal Hódmezővásárhelyen rendez profi ökölvívó eseményt – szeptember 24-én minden eddiginél érdemesebb lesz kilátogatni a Hódtói Sportcsarnokba. Az est fő eseménye a középsúlyú Berki Ferenc Junior mérkőzése lesz, aki lehetőséget ad a visszavágásra a georgiai Sandro Jajanidzének.

AZ EST LEGJOBBAN VÁRT MÉRKŐZÉSE EGY VISSZAVÁGÓ LESZ

A Kiliti-Promotion a hazai profi ökölvívó életet hívatott eseménydúsabbá és minőségibbé tenni. Rendezvényei országszerte megrendezésre kerülnek, szeptember 24-én pedig Hódmezővásárhelyre látogat: ez lesz a Kliti Ferenc által vezetett promóciós iroda harmadik profibox gálája. Az est fő eseménye egy visszavágó lesz Berki Ferenc Jr. és Sandro Jajanidze között: a két ökölvívó még 2019 áprilisában csapott össze a WBF nagyváltósúlyú interkontinentális övért.  Három évvel ezelőtti ütközetet Berki nyerte, de volt olyan pontozóbíró, aki mindössze kettő ponttal látta jobbnak a magyar fiút. Mivel Berkiben és a grúz fiúban is tüske maradt az elmúlt csatát követően, így nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb lesz egy második, visszavágó meccs is. Ezúttal a Hódtói Sportcsarnok ad otthont majd az ütközetnek és egy súllyal feljebb, középsúlyban csapnak össze.

A KLUB HELYI VERSENYZŐI IS SZEREPHEZ JUTNAK

Az est további összecsapásain a helyi klub üdvöskéi is megmutatják magukat. Elsőként érdemes megemlíteni a nagyközépsúlyú Kovács Pált, aki már vívott profi mérkőzést a Kiliti-Promotion égisze alatt, de jelenleg is aktív tagja a nemzeti válogatottnak. Ezúttal rá is georgiai ellenfél vár a fiatal Goga Kevlishvili személyében. A georgiai bokszoló azonban profiként rutinosabb, a 18. összecsapását fogja megvívni Kovács ellen, aki mindössze két profi találkozón van túl.

Hódmezővásárhelyi részről láthatjuk még a szintén nagyközépsúlyú ukrán nemzetiségű Philip Akilovot, aki az első hivatalos meccsére készül egy bosnyák harcos ellen. Akilov már látható volt profi bemutató meccseken is és fantasztikus képességű ökölvívónak mutatkozott, aki előtt még nagy jövő
áll. Ugyanez elmondható Balogh Márkról is, aki szintén bosnyák
kihívót kapott és a helyi klubban készül a találkozóira. A rendezvényre a jegyárusítás is megkezdődött, melyre a www.cooltix.hu  oldalon van lehetőség, ahol az early bird jegyek szeptember 1-ig lesznek kaphatóak.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb