Kikapcs

Közel kétmillió forint gyűlt össze a Szegedi Gyermekklinikának a Kétlábon vagy Kétkeréken jótékonysági eseményen

1 817 704 forint – ennyi pénzt gyűjtöttek a szegedi Gyermekklinikának azok a lelkes futók és kerékpározók, akik kilátogattak szombaton a Kétlábon vagy kétkeréken Jótékonysági eseményre. A nap sztorija itt még nem ér véget, a szervezők ugyanis meglepetésből kiosztottak 250 adag halászlevet a helyszínen.

Egy nagyszerű összefogás keretein belül közel 2 millió forintot gyűjtöttek a szegediek a Gyermekklinikának – tudtuk meg Jakab Gusztáv főszervezőtől. A szombaton rendezett, Kétlábon vagy kétkeréken Jótékonysági esemény a Gyermekklinikáért! névre hallgató rendezvényen lehetett sétálni, futni vagy biciklizni is.

Az eseményről Magyar Andor kollégánk készített egy aftermoviet, mutatjuk:

@szeged365

Így rajtolt el a 2022-es Két lábon vagy két keréken a szegedi Gyermekklinikáért jótékonysági futóverseny! #szeged365 #live #partfürdő

♬ eredeti hang – Szeged365

Mint azt tegnap már megírtuk, az esemény körüli hype Curtist, a népszerű előadót is beszippantotta, aki videóüzenetben buzdított mindenkit a részvételre. A főszervező, Jakab Gusztáv már korábban elmondta, hogy előzetesen is többszázezer forint gyűlt össze.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: phb ethical beauty
'Fel a tetejéhez' gomb