Szegedi Arcok

2.900.000 forint gyűlt össze gyermekek életmentő szívműtétjére a VII. Pizza Monkey Rotary Jótékonysági Gumikacsa Versenyen

2.900.000 forint gyűlt össze gyermekek életmentő szívműtétjére a VII. Pizza Monkey Rotary Jótékonysági Gumikacsa Versenyen, tudtuk meg a szervező, a szegedi rotarystáktól.

A BEFOLYT ÖSSZEGGEL A ROTARY GIFT OF LIFE – AJÁNDÉKOZZ ÉLETET! PROJEKTET TÁMOGATTÁK

Mint írták, a befolyt 2.900.000 forintos összeg teljes egészével a Rotary Gift of Life – Ajándékozz életet! projektet támogatják, amely azért jött létre, hogy szívfejlődési rendellenességgel született magyar gyermekeket juttassanak életmentő szívműtéthez. Magyarországon ma igen magas szintű a gyermekkardiológiai ellátás, azonban ez a környező országokról nem mondható el, a segítségre szükség van, elsősorban a külhoni területeken, például Erdélyben, Kárpátalján és a Vajdaságban.

“Ezt a hatalmas összeget köszönhetjük a támogatóinknak, szponzorainknak, de legfőképpen azoknak, aki kacsa adomány szelvénnyel részt vettek a futamon. A résztvevők lehetőségeikhez mérten támogatták a jó célt: volt olyan, aki csak egyetlen szelvényt váltott, de olyan is akadt, aki 100-at” – összegezték a jótékonysági nap eredményét a szervezők.

Fotók: Lightfactory Fotóstúdió

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb