Mindenmás

Napi pakk: indul a hétfő reggeli felszállás, 20-26 fok lesz ma Szegeden

Szeles idővel és 20-26 fokkal jön a hét első napja, de a hét további részében megérkezik majd az igazi ősz, a prognózis szerint 10 fok alá fog menni a hőmérséklet. Itt az idő egy hétfő reggeli ballon-spottinghoz, a CE2022 szervezői arról tájékoztattak, hogy ma reggel minden körülmény tökéletes a felszálláshoz, mi pedig úgy érezzük, ugyanez a helyzet a kávéval és a Szeged365 napi pakkal…

Boldog névnapot,

Mária, Irma, Ibolya, Tóbiás, Gujdó, Marion!

20-26 FOK LESZ MA, DE BEMEGYÜNK A HÉTEN 10 ALÁ IS

Hétfőn országszerte lehet élénk, erős a szél, köztük Szegeden is. A sok napsütés mellett helyenként előfordulhat egy-egy zápor. A hőmérséklet holnap sem fogja elérni a harminc fokot, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között fog alakulni. 

A lehűlés péntekre futhat be erős záporokkal, zivatarokkal, akkor 19-26 fokra számíthatunk majd, a hajnali órák pedig 10 fok alatt lesznek. A valószínűségi előrejelzések alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy megérkezik az igazi ősz.

SZEGED365 BALLON-SPOTTING: FELSZÁLLÁS!

Bár a vasárnap délutáni lufivadászat elmaradt a nem túl ideális időjárási körülmények miatt, ma reggel már más a helyzet.

A szervezők ezt írták a ma reggeli felvonásról:

“Az első feladatok helyét Fehértó és 5-ös út közt Szatymaz és Sándorfalva vonaltól délre jelölte ki a versenyigazgató. Az első két feladatnál a ballonok pilótái ide próbálnak eljutni, miután az általuk tetszőlegesen választott helyről felszálltak. A versenyzők arra törekszenek, hogy a földre kihelyezett a célkereszt közelébe repülve a célkeresztre markert dobjanak. Ez izgalmas és érdekes látványosság lesz, itt biztosan jó fotók és szelfik készülhetnek! Ha a célterületek közelébe mész, kérjük fogadd meg a mérőcsapat utasításait.”

A ballonok haladását online ITT tudod követni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb