Mindenmás

Súlyos baleset a 45-ösön, traktor és kamion ütközött (frissítve)

Traktor és kamion ütközött a 45-ös úton Szentes közelében, mint a katasztrófavédelemtől megtudtuk, a baleset a 30-as kilométernél történt. Cikkünk megírásának perceiben a helyszínen a szentesi tűzoltók dolgoznak, akik éppen áramtalanítják az összetört járműveket.

Úgy értesültünk, kint vannak a mentők is, a sérültek állapotáról egyelőre nincs bővebb információnk. A helyszínen közlekedő Szeged365 olvasóktól úgy értesültünk, hogy a két jármű nem akadályozza a forgalmat.

FRISSÍTVE: KÉT SÉRÜLT VAN

Friss információk érkeztek a baleset kapcsán, mint a rendőrségtől megtudtuk, két sérült van, őket a mentők a szentesi kórházba szállították.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

SZEGEDEN IS BALESETTEL INDULT A HÉT, BICIKLIST ÜTÖTTEK EL A JÓZSEF ATTILA SUGÁRÚTON

Kerékpárost ütöttek el hétfő reggel Szegeden, a József Attila sugárút és a Budapesti körút találkozásánál – tudtuk meg Ajtony és Zita nevű olvasóinktól. A Szegeden Közlekedünk nevű közösségi média csoportban arról írtak, hogy az autós cserben hagyhatta a kerékpárost, az ügyben megkerestük a rendőrséget is. 

A tőlük kapott, hivatalos információkat az alábbi cikkünkben találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb