Mindenmás

Napi pakk: ballonok az égen, pont most indul az utolsó felszállás a Szegedi Repülőtérről!

Szeged 365 Family, mindenki ébren? Indul a kedd, amit leginkább az tesz majd különlegessé, hogy ballonokkal a fejünk felett fogjuk tölteni a reggeli órákat Szegeden. Mutatjuk, milyen idő várható ma és azt is, merre mennek a Hőlégballon Közép-Európa Kupa versenyzői! Kávét a kézbe, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, ÉRDEKESSÉGEK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Kornél, Krizsán, Lulu, Lujza, Mór és Móric nevű Szeged365 olvasónak! Hoztunk pár érdekességet is mára:

  • 37 éve jelent meg a Super Mario Bros című játék, melynek főszereplő figurája emblémává vált,
  • 57 éve az USA-ban megjelent a Beatles egyik legszebb felvétele, a Yesterday,
  • 60 éve mutatták be Magyarországon a Hófehérke és a hét törpe (Snow White and the Seven Dwarfs) című egész estés rajzfilmet.

SZÉLCSENDES, NAPOS IDŐNK LESZ MA

Kedden napos idő várható Szegeden és csapadék sem valószínű. Mérséklődik a légmozgás, legfeljebb átmenetileg támadhat fel a szél, így pont ideális lehet az idő a hőlégballon-versenyre. A hideg őszi reggelt követően napközben már 20-26 fokig melegszik fel a levegő.

HÉTFŐ ESTE ELMARADT, KEDDEN VISZONT MÁR FELRÖPPENNEK A BALLONOK SZEGEDEN

A hétfő esti (09.12) repülést a versenyigazgatóság az erős szél miatt törölte, így a versenyt keddre halasztották. Ma közös felszállás lesz, az összes ballon egyszerre indul a repülőtérről, pont cikkünk megírásának pillanataiban, 06:15-kor.

A hőlégballonok haladását online ITT tudod követni.

Apropó, ha már az óriáslufiknál tartunk: a viszonylag kevés repülés dacára a Szeged365 Family fotós kedvű tagjai parádés képi anyaggal lepték meg a többi szegedit, mi pedig – mint ígértük – kisorsoltuk a 3 db Szeged365 bögre plusz passztartó kombó újdonsült gazdáit. Részletek itt:

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: vision wheels
'Fel a tetejéhez' gomb