BlogKikapcs

Szeged365 ballon-spotting: őrületes fotók, a Rókusi víztoronyra leszálló ballontól a dekázó Dóm-tornyokig

Szombat óta megy a Hőlégballon Közép-Európa Kupa, egyben a Hőlégballon Magyar Nemzeti Bajnokság, ahogy Szeged egén megjelentek a gigantikus lufik, úgy szaladt tele az üzenőfalunk jobbnál jobb fotókkal. Nincs mese, még mindig a Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik!

Az időjárás nem volt túl kegyes a szervezőkhöz,

  • többek között a szombat reggeli,
  • a vasárnap délutáni,
  • majd végül a ma délutáni repülést is le kellett fújni.

További pech, hogy egy kisebb baleset is nehezítette a dolgukat, vasárnap reggel egy belga ballon-pilóta törte el a bokáját egy szerencsétlenül sikerült leszállás közepette, Kübekháza mellett:

A viszonylag kevés repülés dacára a Szeged365 Family fotós kedvű tagjai parádés képi anyaggal lepték meg a többi szegedit, mi pedig – mint ígértük – kisorsoltuk a 3 db Szeged365 bögre plusz passztartó kombó újdonsült gazdáit. Szívből gratulálunk,

  • Kocsis Bálintné,
  • Farkas Ágnes,
  • és Pintér Máté!

Az átvételi infókat privát üzenetben küldjük, közben pedig mutatjuk a beküldött fotó-cunami egy részét (zseniálisak vagytok, hálás köszönet még egyszer).

Merész Feri fotói a SZIA-ról:

Farkas Ági fotói, teliholddal és ballonokkal:

Apropó, Ági egyik fotójából még egy GIF-et is varázsoltunk, avagy ilyen, amikor a Szegedi Dóm tornyai egy 10 tonnás hőlégballonnal passzolgatnak:

Még több Szeged365 olvasói fotó, repülőktől a ballonokig:

A bajnokság még nem ért véget, ha az időjárás is úgy akarja, kedd reggel még lesz egy felszállás. Hogy merre fognak menni, a 6:30-kor érkező Szeged365 napi pakkban hozzuk majd, szóval, ballon-spottingra fel!

Köszönjük az imádnivaló fotókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb