Mindenmás

Balhé Szegeden: ököllel ütötte, nekifutásból ellökte, majd meg is rugdosta az egyik férfi a másikat a szórakozóhelyen

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki ittasan garázdálkodott egy szegedi szórakozóhelyen – írja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtóközleményében. Mint kiderült, az eset idén tavasszal, azaz március 12-én történt, a vádemelést pedig ma tették meg az illetékesek.

A közlemény szerint a vádlott a bevárosi szórakozóhely táncterén keveredett szóváltásba egy másik, ott szórakozó férfival. Mint kiderült, a vitát a diszkó udvarán is folytatták, majd kölcsönös lökdösődést követően a férfi ököllel megütötte a sértettet, aki ennek hatására elesett, és jobb lábát maga alá fordította. A történet szerint miközben a biztonsági szolgálat épp mentőt hívott a helyszínre, a vádlott visszatért a dohányzórészre, és mindezek után nekifutásból még el is lökte a sértettet, majd több alkalommal, nagy erővel bele is rúgott.

GARÁZDASÁG ÉS SÚLYOS TESTI SÉRTÉS MIATT KELL FELELNIE

Az ügyészség szerint a vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartásának a biztonsági őrök közbelépése vetett véget. A Szegedi Járási Ügyészség az elkövetőt nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A vádlott bűnösségében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb