Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: 14 éves szegedi lány lett az M2 Gyerekcsatorna egyik műsorvezetője – exkluzív interjú Göröncséri Virággal

Irtó büszkék vagyunk, ugyanis egy nem mindennapi szegedi sikerről számolhatunk be nektek. Gyermekként biztosan sokan álmodoztatok róla, milyen is lehet a tévében szerepelni, műsort vezetni, a nézőket szórakoztatni. Nos, a mindössze 14 éves szegedi lánynak, Göröncséri Virágnak ez nem csupán álom, hanem maga a valóság, ugyanis az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola nyolcadikos diákja az M2 Gyerekcsatornán műsorvezetőként mutatkozott be a Hetedhét kalandban. Arról, hogyan került be és milyen is egy országos csatornán műsort vezetni, magával Virággal beszélgettünk.

MÁR HÉT ÉVES KORA ÓTA SZEREPEL REKLÁMFILMEKBEN

Virág, mint mesélte nem most lépett először a kamerák elé, így már ismerős volt számára a helyzet. Hét éves kora óta szerepel reklámfilmekben. Amikor az M2 új gyermek szereplőket keresett műsoraihoz azt a casting céget bízták meg a feladattal, ahol ő is regisztrált. A videói alapján megtetszett a csatorna munkatársainak a szegedi kislány temperamentuma, energikus kisugárzása, így csatlakozhatott a Hetedhét kaland című szórakoztató és ismeretterjesztő műsor csapatához.

A MŰSORVEZETŐI SZÉKBEN NÉGY FIATAL VÁLTJA EGYMÁST

A műsorvezetői székben hetente négy fiatal váltja egymást. Virág nagyon természetesen mozog a kamerák előtt, és jól érzi magát a reflektorfényben. A szegedi lány komolyan veszi feladatát, beszédtechnika tanárhoz jár és tudatosan készül minden forgatásra, a munkálatok miatt havonta egyszer utazik Budapestre.

VIRÁG EZEN A HÉTEN DEBÜTÁLT

Ezen a héten debütált a műsorban Virág, hétfőn adták le az első olyan részt, amelyet már ő vezetett – Gyarmati Erik társaságában. Ahogy a fiatal műsorvezető elmondta, egész családja és a barátai is izgatottan nézték a tévében, ő azonban nem látta a műsort. Mint mesélte, nem szereti magát visszanézni, szerepelni viszont annál inkább. A forgatásról csak jó élménye van, lehetőséget kap arra, hogy megjelenjen a műsorban természetessége és spontaneitása, persze adott keretek között.

AZ ÉDESANYA SZERINT KIFEJEZETTEN GYERMEKBARÁT KÖRNYEZETBE CSÖPPENTEK

Göröncséri Hajnalka, Virág édesanyja elmondta, hogy az egész család nagyon büszke a kislányra és külön öröm számukra, hogy egy kifejezetten gyermekbarát környezetbe csöppentek, ahol figyelembe veszik a felvételek során Virág korát, odafigyelnek rá, nem terhelik túl, így munka közben rengeteg tapasztalatot és élményt gyűjthet.

A nyolcadikos diáklány azt is elárulta, még nem tudja, pontosan melyik középiskolában szeretné folytatni tanulmányait, de jövőjét mindenképpen a televíziózás világában, a kamerák előtt képzeli el, sőt, a filmes szerepek felé is kacsingat. Egy biztos, Göröncséri Virágról még hallani fogunk a jövőben!

Fotók: MTVA

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb