Mindenmás

Fel akart vágni a csajok előtt, lopott hozzá egy kocsit Hódmezővásárhelyről

…mindezt (természetesen) jogosítvány nélkül. Azt hittük, a hétvége a Huszár Mátyás rakparton részegen-lopottan összetört Audi A6 sztorijánál furcsábbat már nem hozhat, azonban még nincs vége a vasárnapnak. 23 éves, békéssámsoni fiatalember lopott el egy autót Hódmezővásárhelyen, állítólag azzal a céllal, hogy “hölgyismerősei” körében “tetszést” váltson ki. A meglovasított autóval csajokat furikázó elkövető ellen a lopás mellett azonosítójellel visszaélés bűntette miatt is eljárás indult, mint kiderült, a kocsi rendszámát körömlakkal pingálta át.

A nem mindennapi eset, a rendőrség közleménye alapján, tételekbe szedve:

  • A rendőrségre egy hete, 2022. szeptember 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy teherautóval egy parkoló autón sérülést okoztak, majd elhajtottak.
  • A bejelentő felismerte a gépjárművet, ugyanis azzal a szomszédja szokott közlekedni.
  • A rendőrök percekkel később már a kárt okozó Fiat tulajdonosánál kopogtattak, ahol az ott lakók elmondták, hogy egész éjszaka aludtak, az autót feltehetően ellopták, és a tolvaj okozhatta a kárt. A lopott négykerekűben a tulajdonos pénztárcája és egyéb eszközei is benne voltak.
  • A jármű körözését azonnal elrendelték, a pénztárcában található bankkártyák felhasználását figyelni kezdték, a helyszín környékén pedig kutatást hajtottak végre.
  • A megoldás azonban végül a sértettől érkezett, akit az egyik ismerőse arról értesített, hogy Békéssámsonon látták a lopott autót, amit egy fiatal férfi vezetett.
  • A rendőrök figyelni kezdték a környéket, így hamar meg is lett a lopott zsákmány.
  • A sofőr és az utasok kihallgatása során kiderült, hogy az autót a jogosítvánnyal nem rendelkező K. Patrik lopta el, utasai pedig hölgyismerősei voltak, akikben a férfi új szerzeményével tetszést kívánt kiváltani.

A rituálé végül nem vezetett eredményre, a 23 éves elkövetőnek lopás bűntette, és mivel a gépjármű rendszámát körömlakkal átpingálta, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt kell felelnie.

Ha már szóba került, íme a lopott, majd részegen rommá tört szegedi Audi A6 története:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb