Mindenmás

Azt hitte nem lesz képes rá, mégis sikerült: összeesett egy férfi Szentesen, minden bátorságot összeszedve küzdött a nő a férje életéért

Szentesi otthonában lett rosszul az a 65 év körüli férfi, akihez vasárnap kora reggel kérték a mentők gyors segítségét. A férfi minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett, ezért felesége rögtön mentőt hívott és a tapasztalt mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálta férjét, aki már nem lélegzett – tudta meg szerkesztőségünk az Országos Mentőszolgálat Facebook oldaláról.

Mint kiderült, a zokogó asszony bár nagyon megrémült, mentésirányítónak sikerült megnyugtatnia és rávennie, hogy a telefonos utasítások szerint kezdje meg az újraélesztést.

A NŐ KÜZDÖTT A FÉRJE ÉLETÉÉRT

A történet szerint ezek után a nő minden bátorságát összeszedve küzdött férje életéért, amit a perceken belül helyszínre érkező mentősök emelt szinten folytattak. Bár az ellátás még sokáig zajlott a helyszínen, az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban, hős felesége kíséretében szállíthatták kórházba a mentők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb