Mindenmás

Felugratott a villamosmegállóra, ezzel pedig megrongálta a korlátot és a kihelyezett kukát az egyik tanulóvezető Szegeden

Tény és való, tanulóvezetőként nem egyszerű az élet, főleg Szegeden. Sokszor hibázik közben az ember, erre pedig kiváló példa a most történt eset, ugyanis Krisztián olvasónk arról számolt be szerkesztőségünknek, hogy az egyik tanulóvezető az általa vezetett kocsival valahogy felugratott a villamosmegállóra a Boldogasszony sugárút és a Bokor utca kereszteződésénél Szegeden. A fent említett balesetet szenvedett srác ezzel megrongálta a korlátot és még a rögzített kuka is a földön landolt a helyszínen.

A balesetre Krisztián nevű olvasónk hívta fel a figyelmet (ezer köszi), aki éppen a helyszínen tartózkodott. Mint kiemelte, a baleset még friss, most kezdtek el helyszínelni a rendőrök. A balesetben viszont szerencsére láthatólag senki sem sérült meg.

Jó tanács tehát: kerüljétek el a Boldogasszony sugárút és a Bokor utca sarkát, mert a jobb oldali sávot a balesetező autós teljesen elfoglalja.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb