Mindenmás

Fejre állt az árokban egy autó Vásárhely és Maroslele között, közben kiszedtek egy másik járművet a vízből, ami durrdefekt miatt a csatornában landolt

Fejre állt az árokban egy autó Vásárhely és Maroslele között vasárnap, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától. Közben sikeresen kiszedtek a tűzoltók egy másik járművet a vízből, ami durrdefekt miatt még szombaton a Hódtó-Kis-tiszai-csatornában landolt Vásárhelynél, olvasható a HMVHLY CAR LIFE nevű Facebook csoportban.

Két baleset is történt a hétvégén Vásárhelynél, szerencsére egyik esetben sem szenvedtek komolyabb sérülést. Vasárnap fejre állt az árokban egy autó Vásárhely és Maroslele között. Információink szerint három fiatal ült a járműben, akik szerencsére ép bőrrel megúszták a balesetet.

Szombaton a HMVHLY CAR LIFE nevű Facebook csoportba posztoló szemtanú szerint a Hódtó-Kis-tiszai-csatornánál a kanyarban kapott durrdefektet egy autós. Mint írta, körülbelül tíz méterrel előtte repült le a jármű az útról, ami a csatornában landolt. A sofőr szerencsére ki tudott szállni a kocsiból, zúzódásokat szenvedett a poszt írója szerint. A járművet csak a mai napon, vasárnap sikerült kiszednie a tűzoltóknak a csatornából.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb