Mindenmás

Eltűnt egy 13 éves lány, hétfő óta nem adott életjelet

13 éves, eltűnt lányt keresnek a gödöllői rendőrök, Csanya Anikó Maja hétfő délben jött el az iskolából, azóta nem adott életjelet magáról. A rendőrség a lakossághoz fordult, ehhez csatlakozva arra kérünk, ha felismered a fotón látható kislányt,

  • hívd a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2897 telefonszámon,
  • illetve tedd meg a bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán,
  • vagy a 112 központi segélyhívó számon.

A Gödöllői Rendőrkapitányság 13040/6310/2022. számon folytat eljárást a fiatal lány eltűnésének ügyében – írja a hivatalos közlemény. A rendőrség adatai szerint a 13 éves diák 2022. szeptember 26-án 12 óra körül hagyta el gödöllői iskoláját, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Egy szerkesztőségi megjegyzés, a cikkünk végére.

Szegedi hírportálként az esetek többségében szegedi esetekről szoktunk beszámolni, így van ez az eltűnt emberek vonatkozásában is. A mostani ügy Pest megyei, viszont több, a családhoz kötődő olvasónk is ránk írt, segítséget kérve, az üzeneteket látva pedig nem volt kérdés, hogy megírjuk-e a cikkünket. Arról nem is beszélve, hogy a Szeged365 az utóbbi hónapokban nem csupán Szegeden és Csongrád-Csanád megyében, hanem a főváros környékén is meglepően olvasott (ennek okát mi főként abban látjuk, hogy sok Budapestre költözött, ott tanuló vagy dolgozó szegedi lehet kíváncsi arra, hogy mi történik “itthon”), így annak reményében írjuk ezeket a sorokat, hogy talán most is pont úgy segíteni tudunk, mint amikor Szegeden és környékén történik hasonló dolog.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Read Full Report
'Fel a tetejéhez' gomb