Szegedi Arcok

Szökésben lévő, 30-as éveiben járó szegedi párt köröz a rendőrség – avagy íme a mi Bonnie és Clyde-unk…

A napokban frissült a Magyar Rendőrség körözési toplistája, amelyben egy 35 éves szegedi nő, annak 39 éves férje és egy 26 éves, kábítószer-kereskedelem miatt keresett férfi is “képviseli” a Napfény Városát.

BONNIE ÉS CLYDE, SZEGEDI KIADÁS: HAMISÍTOTT TERMÉKEK, LETÖLTENDŐ BÖRTÖN, MAJD FUTÁS FORREST GUMP MÓDJÁRA

A 35 éves szegedi nő, Vrbovszkiné B. Nagy Anita hamisított termékekkel bizniszelt, ami miatt börtönbüntetésre ítélték, melyet követően otthonában kellett volna várnia arra, hogy értesítsék a “bevonulásról”. Mindez nem történt meg, a tüzes szegedi menyecske ellen három elfogatóparancs is érvényben van 2021 óta. Férje, a 39 éves Vrbovszki Viktor szintén a TOP 50 – ben virít, a szegedi férfi ellen szintén három elfogatóparancsot adtak ki, ugyanazon bíróságok, ugyanabban az ügyben, ergo Bonnie és Clyde – ként, együtt követhették el a bűncselekményeket.

26 ÉVES SZEGEDI SRÁC IS TOPLISTÁS, KECEL MELLETTI TANYÁN TERMESZTETTE A HAVEROKKAL A DZSANGÁT

Szintén “toplistás” szegedi a 26 éves Kormányos Erik Tibor, akit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt köröz a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda. A fiatalember a hatósági adatbázis szerint társaival közösen marihuánát termesztett Kecel és Kecskemét külterületén, a leírás alapján

  • 175-180 cm magas,
  • sportos testalkatú,
  • barna hajú, barna szemű,
  • szegletes állú,
  • orrgyöke és orrcimpája széles,
  • bal fülei felül elállóak.

A három szegedi körözött fotói, a cikkünkben történt említés sorrendjében:

“A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges” – írja a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb