Mindenmás

Betett a reggeli köd: hármas karambol a 47-esen, két sérült Földeáknál (frissítve)

Szokatlanul nagy köddel indult a kedd reggel Csongrád-Csanád megyében – írtuk a mai Szeged365 Napi Pakkban, sajnos a nehezített látási viszonyok meg is tették hatásukat.

  • A 47-es főúton Körösladány és Köröstarcsa között három személygépkocsi ütközött össze. A 96-os km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Az Útinform szerint kerülni Gyomaendrőd felé lehet.
  • Makó és Vásárhely között is baleset történt, a rendőrségtől úgy tudjuk, a Földeákra vezető kereszteződésnél ütközött két autó, a Szeged365 Car Life csoportban azt írta Zoli, hogy nem adta ki az ívet a kanyarodó autónak, így az a bekötőúton várakozó másiknak ütközött. A mentőktől úgy tudjuk, két ember sérült meg, akiket kórházba szállítottak.

FRISSÍTVE (12:09): HALÁLOS VOLT A BALESET A 47-ESEN

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baol.hu értesülései szerint munkásokat szállítottak a mikrobuszok, és a tragédiában egy 49 éves szeghalmi féri vesztette életét.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb