Közélet

Szabó Bálint gyanúsított, nyomkövetőt kapott, és nem hagyhatja el Magyarországot

Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő hétfő reggel közösségi oldalán élőben jelentkezett be miközben éppen a rend őrei megjelentek a lakásán, azzal a szándékkal, hogy előállítsák. A Központi Nyomozó Főügyészség most közleményében írta meg a részleteket: a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként dr. Szabó Bálint Gábort.

A közleményben azt is kifejtik, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság a mai napon – a bűnismétlés veszélyére figyelemmel, mozgását nyomkövetővel ellenőrizve – elrendelte, hogy dr. Szabó Bálint Gábor engedély nélkül Magyarország területét nem hagyhatja el.

A megalapozott gyanú lényege szerint dr. Szabó Bálint Gábor szeptember 21-én Budapesten, az általa vezetett személygépkocsival egy rendőrségi konvoj tagjait a személyvédelmi feladatuk ellátásában a közlekedési szabályokat több esetben súlyosan megsértve, a szolgálati járműben utazók és mások testi épségét közvetlen veszélynek kitéve akadályozta.

Legutóbb itt írtunk a szegedi önkormányzati képviselőről:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb