Szegedi Arcok

A Szegedi Srácok, akik hozzád vágnak egy iPhone 14 PRO-t… és még fizetned sem kell érte!

Csodák a mesében vannak, meg esetleg a szegedi PRIME Mobile-nál – tartja az ősi dakota közmondás. Pár hete írtunk először az öt haverról, akik fogták magukat és megnyitották gyerekkori álmukat, amely azóta őrületeset pörög a McDonalds-szal srégen szemben.

A Prime Mobile csapata ismét nagy dobásra készül, hamarosan egy iPhone 14 PRO-t fognak kisorsolni az üzletükben, amely ma reggelre megérkezett a Kárász utca 12 szám alá.

LEHET VENNI? NEM LEHET VENNI? AVAGY, A NAGY SZEGEDI IPHONE 14 FRÁSZ NYOMÁBAN

Kijött az új iPhone, a legdrágább verzió majdnem 1 millió forintba kerül – írtuk szeptember 7-én, a cikk annyi kattintást kapott, mintha Putyin, Zelenszkij és Biden együtt jelentették volna be, hogy itt a harmadik világháború (nyugi nincs, és reméljük, soha nem is lesz). A megjelenést követően annak dacára, hogy 449 és 929 ezer ropogós magyar forint között mozog a hightech kütyü ára, valóságos roham indult érte Szegeden, a PRIME Mobile-nál például ez az egyik legtöbbet keresett típus.

“Mindenki nyugodjon le, van nálunk iPhone 14” – mondta nevetve megkeresésünkre Peti, aki egy vadonatúj őrületről számolt be. Mint magyarázta, a képlet egyszerű: bárki, aki náluk vásárol plusz kér egy teljesen díjmentes törzsvásárlói kártyát, részt vesz egy sorsoláson, ahol december 30-án kisorsolják a 569.990  Ft értékű PRO változatot. Magyarán,

  • Vásárolj.
  • Igényelj egy további kedvezményekkel kecsegtető törzsvásárlói kártyát.
  • Aztán szólj Fortunának, hogy segítsen be, a sorsolás 2022.12.30-án lesz.

A játékra bármekkora értékű vásárlással be lehet nevezni, akkor is bekerülsz, ha egy MacBook PRO-t veszel a srácoknál és persze akkor is, ha csak egy USB kábelt.

MENŐ, MENŐBB, MÉG MENŐBB, LEGMEN… ÁH, INKÁBB CSAK ENNYIT ÍRUNK: IPHONE 14 PRO, MÁTÓL A PRIME MOBILE-BAN

Az Apple idén is a keynote utolsó szekciójára hagyta az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max bemutatását, amelyekre úgy fest, megérte várni. Az új készülék nem csak új, nagyobb fényerejű Always-On kijelzőt, új előlapi kameraszigetet, és egy új, lila színt kapott, de a kamerák is komoly fejlődésen estek át, amely nem csak a fotózás, hanem a videózás esetén is jelentős előrelépést jelent. A Kárász utcai PRIME Mobile kirakatában trónoló újdonság nagyjából olyan a telefonok piacán, mint egy új Merci S osztály az autók között: nem foglalkozik a trendekkel, igazából ő a trend, mutatja az utat. Ez a 14 PRO esetében többek között az alábbiakat jelenti:

  • 31%-kal kisebb TrueDepth kamerarendszer – több kijelzőfelület és sokoldalúbb tudás,
  • Áttervezett közelítésérzékelő – mostantól a kijelző mögül észleli a fényt, így további helyet szabadít fel,
  • Fejlett algoritmusok a kijelzőhöz – hogy a Dynamic Island a teljes felületén reagáljon az érintésre, lenyomva tartásra és csúsztatásra,
  • Látványos, folyékonyan változó animációk, melyeket az Apple chip erejével működő hardveres és szoftveres élsimítás tesz lehetővé. Bár mostanában ritkán volt ilyen Szegeden, de amikor hétágra süt a nap, a Super Retina XDR-kijelző akár 2000 nites szabadtéri csúcs­fényerőre képes. Ez a korábbi maxi­mum kétszerese, jelenleg a leg­nagyobb érték okos­telefonon.

Szóval, ha megnyered, a SZIN-en délután 2-kor magadhoz térve, a tűző napon is látni fogod, mit írogattak össze a haverok arról, amit előző este műveltél (speciel ez nem biztos hogy előny, de technikailag elég jó dolog). Soha ne legyen szükséged rá, de az iPhone 14 Pro képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért, és segélyhívást indítani a 112-es számra, valamint értesítést küldeni a vészhelyzeti kontaktjaidnak. Peti, Bence, Laci, Jani és Tomi nem gyengén inspiráló sztoriját az alábbi cikkünkben találod, az iPhone 14 PRO-t pedig a Kárász utca 12-ben!

Ha bekrepált a telefonod, elromlott a laptopod, vagy rendetlenkedik a tableted, fordulj bizalommal a Prime Mobile csapatához az alábbi elérhetőség bármelyikén, s ők biztosan segítenek! …plusz kis szerencsével még egy iPhone 14 PRO-t is hozzád vágnak, fedezékbe!

Prime Mobile mobilszerviz

Szeged, Kárász utca 12.

+36 30 222 1115

[email protected]

Nyitvatartás:

hétfő-péntek: 9.00-19.00

szombat-vasárnap: 10.00-19.00

primemobile.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb