Szegedi Arcok

Így lesz a gyermekkori álomból valóság: öt barát, akik mertek nagyot gondolni és létrehozták Szeged belvárosi tech üzletét és szerviz komplexumát, a Prime Mobile-t

Vajon mi történik akkor, amikor öt műszaki beállítottságú régi jó barát összefog és közösen üzletet nyitnak? Amikor egy régóta dédelgetett álom életre kel? Nos, ahogy a Kárász utcai Prime Mobile, márkafüggetlen telefonszerviz csapatának – Peti, Bence, Laci, Jani és Tomi -példáján láthatjuk, varázslat nemcsak a mesékben létezik, a srácok ugyanis létrehozták Szeged belvárosának sokoldalú tech paradicsomát, ahol meghibásodott telefonod, laptopod, tableted sebészi pontossággal operáló hozzáértő kezekben kap új életre, legyen szó bármilyen problémáról: egy betört kijelzőről, vagy akár egy a toalettben végződő szerencsétlen malőrről. Arról, hogyan lett az álomból valóság, az üzlet két ügyvezetőjével, Torma Péterrel és Kovács Bencével beszélgettünk.

IDÉN BETELJESÜLT AZ ÁLOM ÉS AZ ÖT BARÁT RÉGÓTA DÉDELGETETT ÁLMÁBÓL VÉGRE VALÓSÁG LETT

A Prime Mobile telefonszerviz ötlete nagyon régre nyúlik vissza, Torma Péter és gyerekkori barátja, Mák László, aki talán hamarabb tanult meg kütyüket szerelni, mint járni, már fiatalkoruk óta arról álmodoztak, hogy milyen jó lenne egyszer egy saját mobilos üzletet nyitni. Az élet különböző irányba sodorta a srácokat, de a régi álom megmaradt, annak megvalósításáról soha nem mondtak le. Így alakult, hogy idén összeült öt régi jó barát: Peti és üzlettársai, Bence és Laci, valamint Jani és Tomi, hiszen elérkezettnek látták az időt, hogy a régóta dédelgetett álomból végre valóság legyen.

A SRÁCOK NAGY TAPASZTALATTAL VÁRJÁK ÜGYFELEIKET

Laci és Jani ugyan még csak a húszas éveiket tapossák, de összesen több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, 30.000 darab készülék javításán is túl vannak már karrierjük kezdete óta. Tomi, az üzletvezető a megoldások embere, így neki köszönhetően nincs olyan ügyfelük, aki ne elégedetten és boldog mosollyal az arcán távozna az üzletből.

AZ ÖT BARÁT KÖZÖS ERŐVEL ALAKÍTOTTA KI AZ ÜZLETHELYISÉGET

A srácok választása sem véletlenül esett a Kárász utcai üzlethelyiségre, hiszen, ahogy Peti és Bence elmesélte, a belváros sétáló utcáján még nem volt korábban konkrétan mobilszerviz bolt. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint Szeged egyik legjobb mobilos szaküzletének létrehozását. A március 7-ei nyitást hosszú-hosszú kialvatlan éjszakák és sok-sok sörrel fűszerezett kreatív közös ötletelés előzte meg, majd jött a padlózás, glettelés, festés, amelynek köszönhetően az ötfős baráti társaság keze alatt megszületett a Kárász utcai üzlet barátságos hangulatú, vadiúj üzlethelyisége.

OLYAN MÉG NEM FORDULT ELŐ, HOGY A SRÁCOK SZAKMAILAG NE TUDTAK VOLNA SEGÍTENI

De miben is lehetnek a segítségünkre a srácok? Tulajdonképpen bármilyen olyan problémával fordulhatunk hozzájuk, ami a mobiltelefonokkal, vagy IT eszközökkel kapcsolatos, ahogy Peti elmondta, olyan még nem fordult elő, hogy ne tudtak volna valakin szakmailag segíteni. Legyen szó egy összetört kijelzőről, WC-be ejtett mobilról, vagy arról, hogy átment a készüléken a traktor. Sőt, ami külön plusz pont, mivel a srácok tudják, hogy mindennapjainkat meghatározó és sokszor nélkülözhetetlen eszközökről van szó, eszméletlen gyorsasággal dolgoznak, azonnali szerviz szolgáltatásuk során például egy kijelző, vagy akkumulátor csere után röpke két óra, vagy adott esetben akár félóra múlva már vissza is kaphatja készülékét boldog tulajdonosa. S, amíg elhárítják a problémát, az ügyfélnek nincs más dolga, mint hátradőlni az üzlet kényelmes kanapéján, ahol a várakozás során elfogyaszthat egy finom olasz kávét, vagy akár xboxozhat is.

A PRIME MOBILE-NÁL AKÁR RÉGI KÉSZÜLÉKEDET IS MEGVÁSÁROLJÁK

A Prime Mobile-nál akkor is jó helyen jársz, ha szeretnéd régi készülékedet újra cserélni, hiszen a srácok új és használt készülékek forgalmazásával és kiegészítőkkel is foglalkoznak, sőt, hogy régi mobilod ne porosodjon feleslegesen otthon a fiókban, az üzletben azt is megvásárolják. A fiúk ajánlatokban pedig verhetetlenek, mint ahogy Peti elmondta, a legújabb iPhone-t is meg tudják a vásárlók szerezni akár havi 10-15 ezer forintos törlesztőrészlettel.

HIBÁS KÉSZÜLÉKEDÉRT AKÁR HÁZHOZ IS MENNEK

A Prime Mobile csapata nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy vásárlóik kiemelt figyelmet kapjanak, s számukra még kényelmesebbé és gondtalanabbá tegyék a szervizelést. Ezért létrehozták, az úgynevezett törzsvásárlói keretrendszerüket, melyhez jelenleg már 100 körüli partner csatlakozott. A törzsvásárlók számára a srácok olyan lehetőségeket biztosítanak, mint a háztól-házig szolgáltatás, vagyis, ha fontos teendőid miatt nem érsz rá elmenni a szaküzletbe, miközben éppen bekrepált a mobilod, a futárok gyorsan elszaladnak érte, adnak egy cserekészüléket amíg a javítás tart és vissza is viszik azt számodra, miután orvosolták rendetlenkedő készüléked hibáját.

A NYITÁS ÓTA TÖBB, MINT 500 SZERVIZEN VANNAK TÚL A SZAKEMBEREK

Ahogy Bence elmondta, a nyitás óta eltelt négy hónapban több, mint 500 szervizen vannak túl, ami valljuk be, igen szép teljesítmény egy újonnan induló üzlettől és beszédesen jelzi a fiúk szakértelmét, hogy ennyien megtisztelték már őket a bizalmukkal.

Ha bekrepált a telefonod, elromlott a laptopod, vagy rendetlenkedik a
tableted, fordulj bizalommal a Prime Mobile csapatához az alábbi
elérhetőség bármelyikén, s ők biztosan segítenek!

Prime Mobile mobilszerviz

Szeged, Kárász utca 12.

+36 30 222 1115

[email protected]

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9.00-19.00

szombat-vasárnap: 10.00-19.00

primemobile.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb