Mindenmás

Napi pakk: szeles napra számíthatunk Szegeden, Szent Ferenc napi jótékonysági piknik lesz a Mátyás téren és Caramel koncert a Dómban

Szeles napra számíthatunk Szegeden, megázni viszont nem fogunk, ha programokat tervezünk a Napfény városában. Két jótékonysági esemény is lesz ma: napközben Szent Ferenc napi piknik lesz a Mátyás téren, este pedig Caramel koncertezik a Szegedi Szimfonikus Zenekarral a Dómban a Korábban Érkeztem Alapítvány 10. születésnapja alkalmából. Élvezd ki a hétvégi pihenést, tarts velünk ma is, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Petra, Tamás, Tomaj és Örs nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Az ENSZ határozata szerint, Mahátma Gandhi születésének emlékére ma van az erőszakmentesség és a béke világnapja.
  • Ma van az Őrangyalok ünnepe.
  • 76 éve ezen a napon készült a legelső fotó, ami a Földet ábrázolja az űrből nézve.
  • 36 éve mutatták be a Macskafogó című rajzfilmet, melyet Ternovszky Béla rendezett, a forgatókönyvet Nepp József írta.
Fotó: filmarchiv.hu

CSAPADÉKMENTES, DE IGENCSAK SZELES NAPUNK LESZ MA SZEGEDEN

Vasárnap már több napsütésben lehet részünk a szombati szürke időhöz képest, ugyanakkor erős lesz a nyugati, északnyugati szél Szegeden és környékén. Napközben 17 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet, az Időkép előrejelzése szerint.

MA MOLNÁR FERENC CARAMEL ÉS A SZEGEDI SZIMFONIKUS ZENEKAR LÉP FEL A 10 ÉVES KORÁBBAN ÉRKEZTEM ALAPÍTVÁNY JÓTÉKONYSÁGI KONCERTJÉN

“Nagyon megható visszatekinteni az elmúlt évekre, az elért eredményekre. Az emlékezésben idén Molnár Ferenc “Caramel” és a Szegedi Szimfonikus Zenekar lesz a segítségünkre” – írja az idén 10 éves Korábban Érkeztem Alapítvány, akik október 2-án jótékonysági koncertet szerveznek a szegedi Dómban.

MA ELSTARTOL A SZENT FERENC NAPI JÓTÉKONYSÁGI PIKNIK A MÁTYÁS TÉREN

Október 2-án, vasárnap ismét sor kerül a Szent Ferenc napi piknikre Alsóvároson, a Mátyás téren. A KAM Home Goes 2 Bamako csapata és a Szia! Kávézó által szervezett jótékonysági napon bográcsossal, sütivásárral, gyerek programokkal, zenével és véradással várják a látogatókat, a bevétellel pedig a ferencesek által működtetett Szegény konyha működését segítik.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: advice
'Fel a tetejéhez' gomb