Sport

Nyertünk! A Szeged legyőzte a Budafok csapatát 2-1 arányban, így továbbra is veretlenek a labdarúgó NBII-ben

Rendkívül izgalmas mérkőzésen láthatunk egy budafoki kiállítást és összesen két tizenegyest is: egyet a Szeged érvényesített, egyet pedig a Budafok. Végül 2-1-re megérdemelten nyertünk, így a tabella 6. helyén állunk.

A mérkőzésen egyértelműen az első perctől a Szeged dominált, viszont a Budafok kapujától 16-20 méterre mindig elfogyott a lendület. Sajnos az első játékrészben büntetőhöz jutottak a vendégek, és így a vezetést is megszerezték. Pár percre rá, a Szeged is büntetőhöz jutott, amit higgadtan érvényesítettünk.

A második játékrészben a Budafok 10 emberre csökkent, miután két sárga után a piros is felvillant. Innentől kezdve megszámlálhatatlan helyzetet dolgoztak ki a szegedi srácok, már csak idő kérdése volt, mikor szerzik meg a vezetést. Ez jó 18-20 méterről eleresztett lövéssel sikerült is a Szegednek.

A mérkőzés adatai:

SZEGED-CSANÁD GA–BUDAFOKI MTE 2–1 (1–1)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 1100 néző. Vezette: Takács Tamás (Garai Péter, Sinkovicz Dániel)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Könczey, Vári, Szilágyi Z., Tóth B. – Sipos Sz., Simon Á. (Farkas A., 64.) – Kundrák (Rédling, 90+2.), Szatmári (Szakály, 64.), Gajdos (Pintér Á., 81.) – Bíró B. (Haruna, 90+2.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
BUDAFOK: Gundel-Takács – Csonka A., Jagodics M., Romics, Kalmár O. – Kovács D., Adorján (Soltész, 57.), Oláh B. (Margitics, 66.) – Varga D. (Sós, a szünetben), Tischler (Fótyik, 57.), Horváth O. (Györgyi, a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerzők: Bíró B. (43. – 11-esből), Könczey (86.), ill. Kovács D. (26. – 11-esből)
Kiállítva: Csonka A. (53.) 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb