Sport

Hajrá szegedi kosarasok! Októberben két hazai és három idegenbeli meccs vár a Naturtex- SZTE SZEDEÁK-ra!

A szezon első hónapjában két hazai és három idegenbeli meccs vár a szegediekre.  Egyértelműen a legnagyobb előnyünk, hogy a csapatban a magyar mag Keller Iván távozását leszámítva egyben maradt, az érkező Kovács Ádám pedig játszott már itt. Így mindenki gyorsan be tudott illeszkedni a családias hangulatú közösségbe, így a pályán is maximálisan ki tudják egészíteni egymást.

A szezon holnap után kezdődi Zalaegerszegen, ahogyan ezt már korábban meg is írtuk. Utána jön hazai környezetben október kilencedikén a KTE, majd utána utazunk az ALBA otthonába. Az október 15-i meccs után 20-án és 30-án lépünk pályára, előbbi alkalmával a Honvédet fogadjuk, utóbbinál pedig Kaposvárra utazunk.

A NATURTEX – SZTE – Szegedeák férfi kosárlabda csapat elnöke, vezetőedzője és a csapatkapitánya a következő kérdésre, miszerint “Mi lehet a csapat legnagyobb erénye az új idényben?” a következő válaszokat adták:

Kardos Péter (elnök): – A magyar mag lényegében változatlan maradt. Keller Iván távozásával Kovács Ádám személyében egy régi szedeákos játékos tért vissza.

Simándi Árpád (vezetőedző): – A csapatkohézió lehet az egyik fő erényünk. Az előző szezonban is egy összetartó társaság voltunk, úgy tűnik az érkező játékosok is hamar megtalálták ebben a családias légkörben a helyüket.

Kerpel-Fronius Balázs (csapatkapitány): – Remélem, hogy ugyanaz, ami eddig is, hogy egy jó közösség, jó mentalitású csapat alakul, ahol a játékosok tudnak egymásért küzdeni a pályán. Ebben segíthet, hogy a magyar mag Keller Iván távozását leszámítva egyben maradt, az érkező Kovács Ádám pedig játszott már itt.

Legutóbb itt írtunk a csapatról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb