Mindenmás

Részegen ment balhézni a volt barátnőjéhez egy megyei férfi: nem csak a nőt, hanem annak párját és még a saját unokatestvérét is bántalmazta

Volt élettársát, annak jelentlegi párját és az unokatestvérét is bántalmazta egy Csongrád-Csanád megyei férfi – olvasható a rendőrség közleményében. Mint kiderült, a férfi részegen ment a volt barátnőjéhez, majd arra kényszerítette, hogy sétáljon vele. A férfinek ez sem volt elég, ezek után még az unokatestvérével is erőszakoskodott.

A történet szerint Gergő több, mint egy éve élt együtt volt párjával, mikor kapcsolatuk megromlott. Az alkohol és a gyógyszerek rossz hatással voltak rá, gyakran vált erőszakossá, amit élettársa már nem tolerált. A szakítás óta alig két hónap telt el, Gergő azonban sem a szakítást, sem életszínvonala romlását nem tudta feldolgozni, így mikor újra a pohár fenekére nézett, útnak indult: célja volt párja háza volt, és az, hogy vélt vagy valós bűneit és annak következményeit a hölgy fejére olvassa.

ELŐSZÖR A NŐ PÁRJÁT ÜTÖTTE MEG

A rendőrség azt is írja, hogy a találkozás nem ment zökkenőmentesen, először a nő jelenlegi párját ütötte meg, majd testi erejével az asszonyt kényszerítette arra, hogy sétáljon vele. Útjuk a férfi unokatestvéréhez vezetett, akit szintén erővel igyekezett rávenni arra, hogy fogadja be őt a házába. A férfi kijózanodva a rendőröknek elismerte tettét, garázdaság, testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése miatt kell felelnie. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb