Mindenmás

Hófehér AMG Mercedes tarolta le az Árvízi Emlékmű oszlopait (frissítve)

Közlekedési baleset történt az éjszaka a Huszár Mátyás rakparton, információink szerint egy fehér AMG Mercedes sofőrje vesztette el az irányítást az autó felett és ment neki a szalagkorlátnak hajnal 1 előtt pár perccel. A román rendszámú autó az ütközést követően füstölni kezdett, az esethez kivezényelték a rendőrök mellett a tűzoltókat is.

Úgy tudjuk, személyi sérülés nem történt a balesetben.

FRISSÍTVE: EGY KICSIVEL ODÉBB TÖRTÉNT A BALESET

Reggel 8 után körbehívtuk a létező összes illetékest, mint kiderült, a baleset nem a rakparton, hanem egy kicsivel feljebb, az Árvízi Emlékműnél történt. Az “áldozat” ismét a szegedi árvíz (1879. március 12.) 100. évfordulóján felavatott oszlopok voltak, melyeket legutóbb augusztusban egy taxis tarolt le. Szeged365 olvasói beszámolók szerint három oszlop tört szét a balesetben. Balázs Csaba rendőr főhadnagytól, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől azt tudtuk meg, hogy ittasság gyanúja nem merült fel a sofőr esetében, személyi sérülés nem történt.

A végeredményről pár perce egy fotó is felkerült a Szegeden Láttam csoportba:

Fotó: Kökény Zsolt, Szegeden Láttam

Norbi olvasónk is küldött pár fotót az éjszakai balesetről, köszönjük szépen:

Érdekesség, hogy a 457 és 612 LE közötti teljesítménnyel megrendelhető Mercedes E63 AMG a Pappas Autó ár listája szerint 36 millió forintnál indul, de a full extra verzió 50 millió felett van.

A baleset forrása egyébként szinte mindig ugyanaz: a Huszár Mátyás rakpart felől érkező, az emelkedőn felhajtó autósok túl nagy sebességgel veszik be a kanyart, megcsúsznak, a többit pedig már ismerjük…

SZEGED365 BEST OF

Cikkünk hátralévő részében egy kis Szeged365 “best of” érkezik a legutóbbi tarolásokról, kronológiai sorrendben.

Augusztus 9-én egy, a Huszár Mátyás rakpart felől érkező, az állomásra siető szegedi taxis megcsúszott az eső áztatta úttesten:

Januárban a képlet ugyanez volt, csak éppen éjszakai kiadásban:

2021. szeptemberében pedig egy kék, szintén 3-as BMW kapta el az oszlopokat, nem kis fennforgást okozva:

AHOGY SNOOP DOGG RAPPELTE: DRIFTIN’, LIFTIN’, SWIFTIN’,

Ha már szóba került szegény Huszár Mátyás rakpart, megjegyeznénk, hogy a helyszín mindig is vonzotta az erős, drága autókat, pontosabban, az erős és drága autóknak kövér gázt adó sofőröket. Két hete egy lopott Audi A6-ot törtek a felismerhetetlenségig, ami a legfurcsább, hogy az alábbi fotón látható, felismerhetetlenségig összetört autóból a saját lábán tudott kiszállni a sofőr:

…apropó, a sofőr még részeg is volt:

Tavaly januárban szintén egy Audi volt a Need for Speed játékokba illő jelenet főszereplője, a baleset oka helyszíni, olvasói beszámolók szerint egy driftelős próbálkozás volt a jeges úttesten. Drága móka volt:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb