Sport

Nagyarányú vereség, füttykoncert és pfujolás: levelet írt a szurkolóknak a PICK Szeged, a srácok elnézést kértek a csütörtök esti teljesítményért

Sorban a negyedik mérkőzését vesztette el a Bajnokok Ligájában csütörtökön este a PICK Szeged. Fortuna nem állt mellénk, a srácok végül 41–29-es arányban vesztettek az Aalborg ellen, amit a szurkolók egy jó nagy adag füttykoncerttel és pfujolással “köszöntek” meg. A szegedi csapat ma reagált is a történtekre, levelet írtak a szurkolóknak, amelyben elnézést kértek.

Győzelmet szerettünk volna ünnepelni csütörtökön a Bajnokok Ligája csoportkörének idei kiírásában, de a dán Aalborg ellen csak az első félidőben volt eredményes a PICK Szeged. Sajnos a második félidőben valami eltört, és a Szeged beleszaladt egy nagyarányú vereségbe – írtuk meg tegnap este. A szurkolók elkeseredésüknek is hangot adtak, a meccs után még soha nem tapasztalt füttykoncertet és pfujolást hallhattunk:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7151492407467560197?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=hu-HU

TISZTÁBAN VANNAK AZZAL, HOGY ILYET NEM ENGEDHETNEK MEG MAGUKNAK

A történtekre ma a szegedi srácok is reagáltak, közös levelet írtak a PICK Szeged szurkolóknak, amelyben elnézést kértek a rossz teljesítményért. Mint írják:

„Elnézést kérünk! Ez a teljesítmény, ez az eredmény, amelyet csütörtök este produkáltunk, nem volt méltó a PICK Szegedhez, ahhoz a kék mezhez, amelyet hétről hétre magunkra húzunk. Ezt a teljesítményt nem lehet és nem is szabad megmagyaráznunk. El kell ismernünk, nagyot hibáztunk. Tisztában vagyunk vele, hogy ilyet nem engedhetünk meg magunknak többet. A szurkolóink nem ezt érdemelték, mert az utolsó pillanatig mellettünk álltak, nem bántottak, sokkal inkább biztattak bennünket. Csakis hálával tartozunk azért, mert még ebben a helyzetben is ott voltak a csapat mellett.”

DOLGOZNI KELL, MÉG TÖBBET, MÉG NAGYOBB AKARATTAL

A srácok azt is kiemelték, hogy a szegedi férfi kézilabda rengeteg sikert ért el a hatvan év alatt, és hogy most már nem szabad hibázniuk:

“Elődeink sokat tettek azért, hogy ilyen patinás klubban szerepelhetünk, játszhatunk. Nekünk, a teljes keretnek, a szakmai stábnak kell megoldani azt, hogy ismét visszataláljunk arra az útra, amely hozza a győzelmeket. Ezt csakis együtt, közösen érhetjük el. Nincs sok idő erre, mert zajlik a szezon, jönnek a fontos meccsek, ahol már nem lehet hibáznunk. Dolgoznunk kell, még többet, még nagyobb akarattal, még nagyobb lendülettel, teljes odaadással, úgy, ahogy a #kékek tábora tette csütörtök este. Tiszta szívvel, a szegedi kézilabdáért küzdve.”
 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb