Mindenmás

Rendszeresen megfenyegette, és meg is verte az édesanyját egy szegedi férfi – a letartóztatását indítványozta az ügyészség

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinak, aki január óta rendszeresen fenyegette, bántalmazta édesanyját, valamint a bútorokat is megrongálta – tudatta az ügyészség sajtóközleményében.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint a férfi a vele együtt élő édesanyját január óta becsmérlő szavak használata mellett azzal fenyegette, hogy ha nem vesz neki italt, akkor őt megveri vagy szétveri a lakást. Mindezeken túlmenően nyáron a gyanúsított bántalmazta is a sértettet, valamint heti rendszerességgel a bútorokat, és a nyílászárókat is ököllel ütötte.

TÖBBSZÖRÖSEN BÜNTETETT ELŐÉLETŰ, VISSZAESŐ A FÉRFI

A kapcsolati erőszak vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a többszörösen büntettet előéletű, visszaeső gyanúsított letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta. Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája dönt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb