Sport

Elvesztettük veretlenségünket a labdarúgó NB II-ben. Bosszantó potyagóllal kaptunk ki a Mosonmagyaróvár ellen

A labdarúgó NB II 11. fordulójában a Szeged a Mosonmagyaróvárt látta vendégül. A találkozót a vendégek nyerték, miközben végig mi játszottunk előnyben, de sajnos van egy örök igazság: gólra játszák a mérkőzést.

AZ ELSŐ PERCEKBEN EGYÉRTELMŰ VOLT KI A MÉRKŐZÉS ESÉLYESE

Már az első percekben akár több góllal is vezethettünk volna, több 100%-os ziccert hibáztunk a mosonmagyaróvári kapu előtt. Az első félidő hosszabbításában, egy ártatlannak tűnő szabadrúgás után hibázott a szegediek hálóőre, és a kezéből a kapuba csúszott a labda.

A Szeged az ellenfél kapujától 16-20 méterig zseniálisan játszott, de onnantól kezdve elfogyott a tudomány: szinte alig volt kapurálövése a Szegednek a második félidőben. A nézők kicsit érthetetlenek voltak cseréknél is, míg a támadó Haruna beállását vastaps fogadta a 80. perc magasságában, addig a védő játékosok becserélését nem nagyon értették. Többen megjegyezték a nézők soraiban: ” Inkább kapjunk ki egyszer 4-0-ra, mint 4x 1-0-ra”. Tehát mindenki a támadójáték erősítését szerette volna. Sajnos két helyzetnél tovább nem jutottunk így maradt a végeredmény:

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 0–1 (0–1)

A mérkőzés adatai:
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Sipos Tamás (Rózsa Tamás, Ring Kevin)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Könczey, Temesvári, Vári (Kővári, 5.) Tóth B. – Sipos Sz. (Rédling, 57.), Farkas A. – Dobos Á. (Bitó, 80.), Gajdos (Szakály, 57.), Kundrák – Bíró B. (Haruna, 80.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Simita, Debreceni A., Deák I. –  Gáncs (Buglyó, 66.), Végh B., Sajbán Miklós (Tóth L., 66.), Horváth K. (Szabó R., 78.) – Jasarevic (Monori, 73.), Nagy Z. (Boros, 78.), Szalka. Megbízott edző: Horváth Csaba
Gólszerző: Szalka (45+2.).

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb