Mindenmás

Napi trash: videón a 20 fős tömegverekedés, amely egy szolnoki benzinkúton tört ki

Emlékeztek még a nyáron, a Rókusi körforgalomnál, fényes nappal viperával verekedő szegedi autósra? Úgy tűnik, követőkre talált, mint a TV2 Tények riportjából kiderült, a napokban tömegverekedés tört ki egy szolnoki benzinkúton, legalább húszan ütötték-rúgták egymást. Az Országúti Diszkó című Patrick Swayze filmbe illő esetről videó is készült, mutatjuk.

A beszámoló alapján a casus belli az volt, hogy az egyik bántalmazott megkérte a későbbi támadóit, hogy álljanak el a kocsijaikkal, mert nem tudja tőlük elhagyni a benzinkutat. Az elsőként megütött fiatal férfi hozzátartozója a Tényeknek azt nyilatkozta, hogy a rokona teljesen normális hangon tette mindezt, azonban a dologból előbb összeszólalkozás, majd az lett, hogy az egyik utas arcon vágta az unokatestvérét.

Az illető felhívta az édesapját, aki a segítségére sietett, ekkor fajult el a verekedés, amelyben húszan is részt vettek. Az incidens fináléjában két embert is a földön rugdostak és ütöttek addig, amíg a rendőrök kiértek – írja a Budapesti Autósok.

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt eljárást indított az ügyben.

Az esetről videó is készült (18+):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb