Mindenmás

Szabálytalan előzés közben balesetet okozott egy magyarcsanádi nő Makónál, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott

Szabálytalan előzés közben balesetet okozott egy magyarcsanádi nő a 43-as főúton, Makó közelében, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A Makói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az ügy vizsgálatát befejezték, az iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére.

A HELYSZÍNRŐL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS NÉLKÜL TÁVOZOTT

A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves magyarcsanádi nő június 27-én délelőtt, egy Mercedes típusú autóval haladt Apátfalváról Makó irányába, a 43-as főúton. Eközben úgy előzött meg egy járművet, hogy a saját autója felett az irányítást elvesztette, az előzést szabályosan befejezni nem tudta. A szemből érkező sofőr – hogy az ütközést elkerülje – gépkocsijával az úttestről letért és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetet okozó, szabálytalanul előző nő a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A történtek során senki nem sérült meg.

CSERBENHAGYÁS MIATT INDULT ELLENE ELJÁRÁS

A rendőrök a nyomozást során azonosították a Mercedessel közlekedő nőt, akit a Makói Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak, ellene cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az ügy vizsgálatát befejezték, az iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb