Kikapcs

Kísértetek, zombik és más földöntúli lények költöznek be a Szegedi Vadasparkba – október végén Halloweeni programokkal várják a látogatókat

A Vadasparki Halloween hagyományosan az egyik legnépszerűbb programja a Szegedi Vadasparknak. Október 31-én, hétfőn, 16.00-21.00 óra között újra kísértetek és mindenféle földöntúli lény veszi át a főszerepet a parkban, közölték a szervezők.

LÁTVÁNYOS DEKORÁCIÓK ÉS ZOMBIK KÖSZÖNTIK A BORZONGANI VÁGYÓKAT, A KICSIK ÖRÖMÉRE PEDIG JÖN A GRIMM-BUSZ SZÍNHÁZ

Mint írták, látványos dekorációk várják majd a borzongani vágyókat a Szegedi Vadasparkban, ahol a zombik már készülnek az idei ijesztgetésre. A fellépők se maradnak el, látványban itt sem lesz hiány. A kisebbek örömére 16 órától gyerekprogrammal vár mindenkit a Grimm-busz színház az Elefánt-ház előtti teraszon.

IDÉN AZ ÓPUSZTASZERI EMLÉKPARK IS BESZÁLL A PROGRAMOKBA

A sötétség beálltával a Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat kétszer is fellép az est folyamán. Emellett a kicsiknek játékos, mesevilágot idéző, az idősebbeknek izgalmas és borzongató területeket alakítanak ki a Vadaspark területén. Idén az Ópusztaszeri Emlékpark is segítségükre lesz, hogy a kelta eredetű halloween mellett a magyar hagyományokat is megjelenítsék ezen a napon.

A Vadaspark tájékoztatása szerint hamarosan jönnek a részletes programokkal, melyekről bővebb infót majd ITT találsz.

Forrás: zooszeged.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb