Mindenmás

Betonkeverő teherautó ütközött autóval a régi 5-ösön Szegednél, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre (frissítve)

Hétfőn délután nem sokkal fél 3 előtt két jármű ütközött össze a régi 5-ösön, Szeged mellett, a Fehértói Halászcsárdánál – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától. Információink szerint egy betonkeverő teherautó karambolozott egy autóval.

A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben, a rendőrök irányítják a forgalmat, ahol kint vannak a tűzoltók, illetve a mentősök is. Úgy tudjuk, a személygépkocsi az árokba csapódott, és két személyt kell kimenteni a járművekből. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az esettel kapcsolatban felkerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint válasz érkezik levelünkre, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (15:02): TELJESEN LEZÁRTÁK AZ ÚTSZAKASZT

A katasztrófavédelem azt írja, hogy egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az 5-ös főúton, a 161-es és 162-es kilométer között, Szeged térségében, a Kettőshatári út kereszteződésénél. Az egységek feszítővágó segítségével egy ember kiszabadítottak a személyautóból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A rendőrség a hivatalos tájékoztatóban azt írja, hogy az elsődleges információk szerint a személyautóban utazók megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. Kerülni Sándorfalva felé lehet.

FRISSÍTVE (17:04): EGY IDŐS NŐT SZÁLLÍTOTTAK LÉGI ÚTON A KÓRHÁZBA

AZ OMSZ válaszlevelében azt írja, hogy a helyszínre két mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak. A baleset következtében egy fiatal nőt könnyebb és egy idős férfit súlyos sérülésekkel földi úton, egy idős nőt súlyos sérülésekkel légi úton szállítottak kórházba.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Nem sokkal ezelőtt halálos baleset volt Mindszentnél, tehát szépen kérünk: vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb